Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csalt már meg a férjetek? Hogy viseltétek? Elváltatok?
Nem tudok ilyenről.
Van különbség, hogy eggyel, vagy sokkal? Biztosan, de a notórius nőzők szerintem már a házasságkötés előtt lebuknak, nálatok nem voltak jelek?
Tulajdonképpen egyszerre derült ki.
Egyik ismerősöm szólt, hogy tudomása van róla, hogy a férjem megcsalt egy növel. Számon kértem ezt a férjemen és ő elismerte, sőt közölte, hogy nem csak egy volt hanem összesen 5. Szépen felis sorolta, hogy volt egy 18 éves lány, egy 21 éves, egy 31 éves és egy 43 éves meg még most is tart a viszonya egy 25 éves növel és még azt is hozzá tette, hogy nagyon jól érzi magát ebben a kapcsolatban. Ekkor pofon vágtam. Erre azt mondta, hogy még egy ilyen és kihajít az ablakon. Meg kérdeztem tőle, hogy most akkor mit akar. Elváljunk? Erre azt mondta, hogy azt csinálok amit akarok őt nem érdekli. Meg ma is elment reggel itthonról. Kérdem, hogy hova megy. Erre közli, hogy a Szilvivel találkozik. Így hívják a mostani nőjét. Természetesen én válni fogok amit lehet. Csak azt nem tudom még mi lesz velem a válás után meg hova fogok menni. Semmi nincs a nevemen:(
Szörnyű, hogy vannak ilyen emberek.
Ez a totalis megalázás...
Lépj, ahogy csak tudsz!!!
Sok sikert kivanok, hogy mihamarabb tullepj ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!