Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha az elvált szülők együtt vesznek ajándékot a gyereknek, és együtt is adják oda?
"ha csak az üvöltözés van, akkor nem értem minek erőltetni."
Ez esetben én sem értem, mert ez esetben csak a gyerek jár rosszul. Illetve ő is, de főleg ő.
Nalunk is igy van apa mindig itt van a szulinapomon, es el sem tudnam kepzelni hogy ne igy legyen.
Azt szeretned ha a gyereknek 2 szulinapja lenne? Egy otthon egy meg apanal? 2 ajandek? Hat jo is lenne,deha nekem valaztanom kellene akkor maradjon igy. Sokat sirtam es feltem hogy mi lesz mikor megtudtam hogy elvalnak. De jo hogy apu mindig jom, szulinap, karacsony, nonap stb.
Miert baj ez neked? Te az anyuka baratja vagy? Miota vagytok egyutt? Valaszolnal, mert apunak is van egy baratnoje es akkor lehet o is ilyen lesz es apa akkor nem fog jonni szerinted?
13 L
Szerintem nagyon is normális, sőt!
A gyerekeik közösek, és mindig is összekötik majd őket valamilyen szinten.
Le a kalappal, ha képesek normálisan együtt lenni néha, legalább karácsonykor.
Szerintem ez nagyon-nagyon jó!! :)
én vagyok az anyuka barátja, nem is barát, annál sokkal több. két éve vagyunk együtt, de csak mostantól vagyunk együtt teljesen, mert ment a harc a ház, pénz, stb miatt. a válás nem egyszerű dolog. hogy apukád menni fog-e nem tudom, ezt tőle kérdezd meg. nem ismerem sem őt, sem a barátnőjét, sem a történeteteket. nekem ez főleg azért baj, mert aljas módon bánt vele a férje, a gyerekek apja. nagyon nehezen tudott tőle megszabadulni a párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!