Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha az elvált szülők együtt vesznek ajándékot a gyereknek, és együtt is adják oda?
Nem értem, hogy az új párnak végülis mi köze van egy karácsonyi ajándékhoz. Apa-anya így, mint apa-anya, örökre egy pár maradnak. Szülők. A gyerekük szülei, nem tőlük váltak el és nem szűntek meg apának és anyának lenni. Persze, hülyülhetnek, hogy külön ajándékot vesznek, vagy külön-külön adják oda, de mégis miért? Ennek maximum akkor van értelme, ha annyira gyűlölik egymást, hogy összevesznek a gyerek előtt. Egyébként teljesen normális, sőt jó megoldás, hogy legalább ilyen alkalmakkor van a gyereknek egy apja és egy anyja egy helyen, egy időben.
Szerintem.
Én 10 évvel ezelőtt váltam el. Minden évben ha nagyobb ajándékot terveztünk a közös fiúnknak akkor azt közösen vettük meg, és közösen adtuk át. A fiam születésnapi partiján mindig meghívjuk az apját és az új családját is.
Azért mert én elváltam a férjemtől az egy dolog. Nem tudtunk tovább együtt élni. De a fiamnak még mindig az édesapja, és bírják is egymást.
azt hiszem te vagy az apuka barátnője:)
ha el váltak,és megmaradt a barátság,nem haraggal váltak el akkor miért is ne adhatnának ajándékot együtt?
Ha együtt veszik akkor nagyobb ajándékot adhatnak,és a gyerek szemében mindig egy pár ( anya-apa) lesznek:)
én ezt tisztelem bennük:) nem kell irigynek lenni...
Átérzem a helyzeted. Hasonló cipőben járok, csak én nőként. Tudom, miről beszélsz és hogy miért is esik ez Neked ennyire rosszul. Gondolom friss még a válás. Idővel könnyebb lesz. A kapcsolatunk elején mindig közös ajándékot kapott a gyerkőc, és együtt töltötték a Szentestét. Persze este jött haza hozzám, de az nem ugyanaz. Nekünk egy kicsit más szerep jutott, de attól függetlenül túltettem magam, és az idő telik, ma már nincs közös ajándék, az anyuka megoldja (persze apuka pénzéből, miből másból, ugye?) az ajándékot, mi meg a párommal kitalálunk valami tényleg hasznos és értelmes játékot, amit együtt adunk oda. Karácsony délután megkapjuk a kisgyereket, és több napot nálunk van. Szilveszterkor újra nálunk van persze, mert a gyerek persze fontos, de a szilveszter az szilveszter...
,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!