Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha törvényesen elválunk a férjemmel, akkor kell azt külön kérnem, hogy az iskolai papírokat, okmányokat stb neki ne kelljen aláírnia? Ez automatikusan így lesz vagy erre való a kizárólagos felügyelet?
Figyelt kérdés
Naponta változtatja, h nem kíváncsi ránk többé -gyerekre sem, vagy épp nincs álláspontja ebben, még nem tudja stb. Szóval megbízhatatlan, h egyáltalán x év múlva megtalálom, ha kell az aláírása. Természetesen láthatja, elviheti a fiunkat, nem ezért kérdezem, csak a hivatalos ügyekben ne kelljen rá várni...2012. okt. 18. 08:59
21/24 anonim válasza:
19: "A fiam nyolcadik osztályos, és a továbbtanuláshoz kérik mindkét szülő aláírását!!!"
Elvált szülők esetében is, ahol az egyik félnek ítélték a gyereket? Amikor a másik fél eltűnik, nem elérhető, tartósan külföldön van, olyankor mit csinálnak?
22/24 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy olyankor mit csinálnak, ha apa eltűnik, de én elváltam, és ezt mondták a suliban, hogy kell mindkét szülő aláírása.
24/24 anonim válasza:
Mi elváltunk, feleségemnél maradt a lányom, nála van elhelyezve, soha semmire nem kért semmi hozzájárulást-aláírást, se iskolához, se külföldi úthoz évek óta. Nem tudom máshol mihez kérik az apa aláírását, ezek szerint az én exem hamisít helyettem olykor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!