Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem hozzámvágta a távirányítót, arról nem lehet/kell látleletet veteni?
Kedves kérdező.
"Volt, hogy lerúgta a virágcserepet, nekivágta a konyhaszekrénynek a vacsorát, eltörte az ajtón a kilincset, de ezeket mind "elfelejtette", letagadja. Eddig ez volt az első eset, ami ellenem irányult."
Az én meglátásom az hogy lépj,amíg lehet,és amíg nem durvul el a helyzet még jobban.Eddig ez volt az első eset ami ellened irányult,de előtte is voltak kitörései ahogy olvastam,és amit be is másoltam neked.
Ismerőseim körében is volt hasonló eset,ott a hölgy nem mert lépni,ott is végignézték a gyerekek a kialakult helyzetet.Még mindig együtt vannak,de a nő lelkiekben egy roncs lett,és ezt a gyerekek is érzik hiába picik még.
Ha nem más a gyerekeket nézd,és lépj.Nem nőhetnek fel ilyen környezetben ahol agresszió van.
Utolsó előtti válaszoló vagyok,aki bemásolt.
Én is le lettem pontozva,nem értem miért?
Értelmes ember azt tanácsolja hogy minél előbb lépni kell!
És hogy miért?Senki nem érdemli meg az agressziót,a bántalmazást,a megalázást.És ha nem másért,a gyerekeidért LÉPJ!!!!Ők nem ezt érdemlik,nem érdemlik hogy ilyen környezetben nőjenek fel,hogy attól kelljen rettegniük hogy apa most ideges,és éppen mit fog földhöz vágni,vagy esetleg anyához vagy hozzánk.
Kedves kérdező,gondolkodj el ezen.Ha nem is magad miatt,a gyerekekért tedd meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!