Technika LCD TV 21,6"-os készülékhez keresek távirányítót!? Segítség!
Köszönöm válaszaitokat!
A helyzet az, hogy jó pár ezer forint elment már univerzális távirányítókra, annak reményében, hogy lesz benne Technika márkához kód, de egyik esetben sem rejtett bele a gyártó ilyen számokat.
A Tesco-ról pedig csak ennyit...
Elsétáltam a "baleset" utáni napon a helyi áruházba, ahol utána jártam az esetnek. Egy a műszaki osztályon dolgozó, ránézésre értett is a kütyükhöz (szóval nem csak kirakták, hogy bájologjon) azt mondta, hogy a Tesco a saját márkájához külön nem gyárt/at pót távirányítót ezekhez az LCD tv-khez. Azt is hozzá tűzte halkan, hogy az osztályon dolgozóknak erre a problémára egy komolyabb nevű, és árfekvésű távkapcsolót kell ajánlaniuk a vásárlóknak, közben mutatva egy 8499.- -os készülékre. Hozzá fűzte még azt is, hogy ez sem jó, ne vegyem meg!
Pár héttel később a reklámanyagukban hirdetésre került a Technika márkájú univerzális távirányító, rögtön le is csaptam a lehetőségre... Kár volt. Gondoltam, hogy a Technika legalább a saját márkájú készülékeihez ír ki kódot. Sajnos nem így történt, minden kis nyavalyás márkához volt írva kód, de a sajátjukhoz nulla. Szóval...
A linkhez... sajnos a távirányítón semmi azonosító nincs még a márkája sincs feltüntetve rajta.
Így áll a helyzet, marad a pattogós tv-zés...
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!