Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha a férjem hozzámvágta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férjem hozzámvágta a távirányítót, arról nem lehet/kell látleletet veteni?

Figyelt kérdés
Nem sérültem meg, csak bepirosodott a nyoma a hasamon, különösebben nem fáj (testileg), de látszanak még a gombok helyei is, és a távirányító teljes formájára rá lehet ismerni.
2012. okt. 10. 21:19
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
21%

Miért jó egyeseknek kiforgatni mások mondanivalóját, nem értem.

Biztos ez is egyfajta perverzió. Öleld meg magad a nevemben is, te kedves áldott jó ember. :D

És ha ezzel megvagy, nézz utána 1-2 definíciónak, mielőtt használod őket! Legfőképp pedig ne ítélj, hogy ne ítéltess. Minden jót neked, és kívánom, hogy soha ne kerülj olyan élethelyzetbe, hogy kifordulj ebből a csodálatra méltó végtelen békességből.

2012. okt. 11. 11:57
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Bocsáss meg, leírnád, minek nézzek utána? Mostmár tényleg szeretnék tanulni tőled.
2012. okt. 11. 12:01
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
(És továbbra is piszkosul érdekelne, hol gyaláztam bárkit?)
2012. okt. 11. 12:02
 24/35 anonim ***** válasza:
20%

Ha azt mondom te nyertél, akkor elégedett vagy? Csak mert tényleg tudnék értelmesebb dolgokkal is foglalkozni, mint ilyen kis öntömjénező, szavakon lovagló kommenthuszárok.

Bocs.

2012. okt. 11. 12:09
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
:D
2012. okt. 11. 12:14
 26/35 anonim ***** válasza:
57%

"hogy valaki földhöz csapja-e az anyóstól kapott utált vázát".

Egy békés ember ezt sem tenné, inkább leveszi a polcról és elteszi láthatatlan helyre.

A kérdezõ különben sem válaszol, hogy miért tette a férje, és ez még nem hiszem, hogy válási ok lenne!

2012. okt. 11. 12:58
 27/35 anonim ***** válasza:
57%
17-es vagyok. Nem! Természetesen előfordul egy hangos szó, csúnya szó a másikhoz. De nem dobálok hozzá semmit. Jó a chipses zacskó elmegy, bugyi elmegy (hallottam már ilyet is). De poharat? Távirányítót? Tudod itt van az, amikor buta emberek összezárják magukat a másikkal.
2012. okt. 11. 13:32
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de vigyázzatok a távirányítóra, és ne dobáljátok, mert nagyon drágák manapság.
2012. okt. 11. 13:56
 29/35 A kérdező kommentje:

A kérdésem azért tettem fel, mert az a tapasztalatom, hogy letagadja azokat a dolgokat, amelyekre nem szívesen emlékszik. Már reggel "nem emlékszik" hogy mit csinált előző este. Tehát ha erről beszélni szeretnék majd vele, akkor ezt fogja kérdezni, hogy -Mikor volt ez? Volt már sok vitánk, amiről később szerettem volna beszélni vele, de mintha meg sem történtek volna, csak a saját sérelmeire emlékszik. Tehát ha később esetleg elválnánk, akkor meredt szemekkel fog megkérdőjelezni a bíróságon. Volt, hogy lerúgta a virágcserepet, nekivágta a konyhaszekrénynek a vacsorát, eltörte az ajtón a kilincset, de ezeket mind "elfelejtette", letagadja. Eddig ez volt az első eset, ami ellenem irányult. Szintén letagadja.

No mindegy, a kérdésemre valóban kevés választ kaptam, de a "temperamentumos a drágám" hozzászólás legalább megnevettetett.

2012. okt. 11. 14:30
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Az exemnek is ez volt a taktikája, hogy nem emlékezett, utána a szemembe letagadta a végén már magamban kételkedtem, hogy normális vagyok-e. Ritkán volt fizikális bántalmazás de egyre súlyosbodtak a dolgok, a legutolsó az volt mikor a gyerekem füle hallatára megerőszakolt. Egy hátitáskával, gyerekkel menekültem a semmibe mindent hátrahagyva.. Szerintem kezd el titokban szervezni a válást ill. különköltözést. Én nem mertem feljelentést tenni (nyoma csak a lelkemben volt, a gyereket nem akartam kitenni ennek) és nem lett volna senki aki megvédjen a bosszújától..
2012. okt. 11. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!