Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem hozzámvágta a távirányítót, arról nem lehet/kell látleletet veteni?
Miért jó egyeseknek kiforgatni mások mondanivalóját, nem értem.
Biztos ez is egyfajta perverzió. Öleld meg magad a nevemben is, te kedves áldott jó ember. :D
És ha ezzel megvagy, nézz utána 1-2 definíciónak, mielőtt használod őket! Legfőképp pedig ne ítélj, hogy ne ítéltess. Minden jót neked, és kívánom, hogy soha ne kerülj olyan élethelyzetbe, hogy kifordulj ebből a csodálatra méltó végtelen békességből.
Ha azt mondom te nyertél, akkor elégedett vagy? Csak mert tényleg tudnék értelmesebb dolgokkal is foglalkozni, mint ilyen kis öntömjénező, szavakon lovagló kommenthuszárok.
Bocs.
"hogy valaki földhöz csapja-e az anyóstól kapott utált vázát".
Egy békés ember ezt sem tenné, inkább leveszi a polcról és elteszi láthatatlan helyre.
A kérdezõ különben sem válaszol, hogy miért tette a férje, és ez még nem hiszem, hogy válási ok lenne!
A kérdésem azért tettem fel, mert az a tapasztalatom, hogy letagadja azokat a dolgokat, amelyekre nem szívesen emlékszik. Már reggel "nem emlékszik" hogy mit csinált előző este. Tehát ha erről beszélni szeretnék majd vele, akkor ezt fogja kérdezni, hogy -Mikor volt ez? Volt már sok vitánk, amiről később szerettem volna beszélni vele, de mintha meg sem történtek volna, csak a saját sérelmeire emlékszik. Tehát ha később esetleg elválnánk, akkor meredt szemekkel fog megkérdőjelezni a bíróságon. Volt, hogy lerúgta a virágcserepet, nekivágta a konyhaszekrénynek a vacsorát, eltörte az ajtón a kilincset, de ezeket mind "elfelejtette", letagadja. Eddig ez volt az első eset, ami ellenem irányult. Szintén letagadja.
No mindegy, a kérdésemre valóban kevés választ kaptam, de a "temperamentumos a drágám" hozzászólás legalább megnevettetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!