Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kiszúrja-e a bírónő a pénzéhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszúrja-e a bírónő a pénzéhes anyukát gyermektartás ügyben?

Figyelt kérdés

60.000ft-ról-100.000ft-ról lenne az emelés.

Keresztkérdéseket tesz föl a bírónő apának,anyának?

2012. okt. 2. 18:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

"apéniás kiszikkadt vén f@sztarisznya"

Ismerjük, köszi, de két "P"-vel.

"Appenia dolorosa"- fájdalmas f@szhiány.

Tetszett nagyon.

2012. okt. 2. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
87%
A 2 gyerek után 60e reális. A 3. nem tőled van, azt hajtsa be a gyerek apján.
2012. okt. 2. 19:35
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Beszéltél már ügyvéddel ő mit mondott?
2012. okt. 2. 20:31
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

némelyik korrekten kiszúrja bizony ám!

nálunk úgy volt, hogy párom a válóper elején önként felajánlott gyermeke után 120 ezer ft-ot! Semmi mást nem kért párom, mindent ott hagyott nekik, csak annyit kért, hogy rendesen talákozhasson a gyerekével!

Jópár hónapig működött is így, tényleg egy rossz szót nem lehetett szólni anyukára. Mindenki fellélegzett, hogy végre egy normális válás. Aztán egyik reggel felébredt az anyuka és kért pluszban minden hónapban még 50ezer ft-ot. Össze is írt egy listát hogy mire kell neki számszerűsítve 170.ezer ft. Na itt párom behúzta a kéziféket, egészen eddig a pillanatig ügyvéd sem kellett. ennél a pontnál viszont felfogadott párom egy ügyvédet, hisz az anya kijelentette, hogy: "akkor a bíróságon találkozunk" Mondanom sem kell, hirtelen a láthatások is csökkentek, már nem engedte sűrűn hozzánk a lurkót.

párom ügyvédje azt tanácsolta, hogy ezentúl szigorúan havi 60ezer ft-ot fizessen, és azonnal kéri majd a bíróságot, hogy ezt hagyja is helyben, és foglalja végzésbe.

Na azt nem kívánom senkinek amikor legelőször szembesült azzal, hogy "már csak" 60ezer érkezett a számlájára!!!

Röviden: a bírónő helyben hagyta ezt a kérelmet, édesanya megfellebbezte, a másodfok is helyben hagyta, plusz még volt azt hiszem 5 db ideiglenes intézkedés irtánti kérelem amit szintén elutasított a bíróság.

Tehát igenis aki valóban tisztességesen végzi a munkáját az igenis kiszűri a pénzéhes embereket.

Nálunk több tárgyalás is azzal telt hogy édesanyukának kellett bizonyítani hogy ugyan miért is kell havi 170ezer ft a megélhetéshez! Hát ez az ami nem sikerült neki!!

2012. okt. 2. 20:31
 15/22 anonim ***** válasza:
96%

Megkérdezhetem, hogy miért lett itt lepontozva mindenki?

Ennyire haszontalan választ adtunk?

Nem mintha nem sz@rnám le, de hát azért mégis....

2012. okt. 2. 20:34
 16/22 anonim ***** válasza:
89%
Anyuka mástól született gyerekére Te miért fizetnél gyerektartást??? Mert ha jól értem, anyuka még szült (valakitől) és azért, mert 3 gyereket etet, most téged a volt férjet és a két gyerek apját akarná bepalizni, hogy 60 helyett 100-at fizess? Na ezt nem adja be sehol! Illetve az is szempont a döntésnél, hogy neked is kell egy éhes szájat pluszban etetni, mert született még egy gyereked a mostani párodtól, tehát a fizetésed úgymond 3 gyerekre oszlik meg.
2012. okt. 2. 20:41
 17/22 A kérdező kommentje:
Biztos valamelyik pénzéhes anyuka pontozgat.
2012. okt. 2. 20:41
 18/22 anonim ***** válasza:
86%
Azért utolsó mert sok elvált nő itt éli ki a hülyeségeit. Mindenkire a saját problémáját vetíti ki.
2012. okt. 2. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Rendesen általánosítasz kedves 19-es. Elvált nő vagyok, de mindenkit felpontoztam, mivel én is láttam, hogy galád módon ismét le vannak pontozva a normális válaszok! De biztos azért "kezelem" másképp, mert újra férjhez mentem....
2012. okt. 2. 20:49
 20/22 anonim ***** válasza:
88%

Nem utolsó nem minden elvált nő, hanem sok elvált nő.

Nem szerettelek volna megsérteni sem téged sem senki mást.

Akinek nem inge ne vegye magára.

2012. okt. 2. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!