Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen láthatás az ilyen? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A történet röviden:apuka viszi láthatásra a gyerekeket.Az új nő,akivel nem él együtt,mindíg pont arra a bizonyos 2. hétvégére talál ki közös programokat-apukával kettesben.Apuka ott hagyja volt anyósnál a gyereket,csavarognak.Este-éjjel hazaér a párocska,a nőci hazavonul készülődni,apuka lefekteti a gyerekeket-ha épp már nem alszanak,aztán mennek bulizni.Másnak apuka alszik du.2-3-ig,aztán felkel,és hazahozza nekem a gyerekeket.Érdekes módon,most hétvégén,mikor a fiúk itthon vannak,ők sem mennek sehova,"pihennek".2012. szept. 22. 23:10
1/19 anonim válasza:
jajj szegény gyerekek...
Az a nő egy hülye barom az apuval együtt.Nem tudom mit kéne tenni.Szerintem beszélni az apa fejével...
2/19 anonim válasza:
Azt nem értem akkor ha nincs is a gyerekekkel akkor minek viszi el őket???
Vinné el akkor mikor "otthon pihen"...
3/19 anonim válasza:
Hát ez gáz.
De az még inkább,hogy egy nő fontosabb neki a gyerekeinél.
Szomorú...
Nem lehet ezt jelezni illetékeseknél?
4/19 anonim válasza:
Ezt a helyzetet a volt anyósod tudná megszüntetni. Míg rábízhatja a gyerekeket semmi nem változik. Figyelmeztethetné a kisfiát, hogy van két gyereke. Akkor az új nő vakarózhatna, legfeljebb gyerekes programot tudna szervezni.
5/19 A kérdező kommentje:
Sajnos ez már mind megtörtént.Én is szóltam-mintha falnak beszélnék.A reakció az volt,hogy a nő írt egy sms-t egy szombat éjjel,h képzeljem el,most is bulizni vannak,"csak hogy tudjam".Volt anyósom meg azt is megmondta,ha a gyerekek apukánál vannak,ne menjen oda a nő ,ne aludjon ott,legyen apuka a gyerekeivel...a nő füle hallatára...semmi eredménye...apuka 35 éves,a r.ngyó 26.Bocs,de nincs rá jobb név.
2012. szept. 23. 08:50
6/19 anonim válasza:
Szégyellheti magát a nő is meg az apa is.
Előbb utóbb majd elmúlik a láng, aztán majd elkezd teperni, figyeld meg.
Egyébként hatásosabb lenne, ha a gyerekek kérnék tőle, hogy legyen velük.
7/19 A kérdező kommentje:
sajnos az se hat...volt olyan,hogy a kicsi(4 éves),sírt,hogy "apa ne menj",a nő meg beszólt:"jól van már,szól anyudnak hogy vegye le rólad,mi meg haladjuk,mert várnak a többiek".A nagy (12 éves) mesélte el,eddig én nem is tudtam ezekről,felhívtam a volt sógornőmet,megkérdeztem igaz-e amit a gyerekek mesélnek,azt mondta igaz,és hogy volt anyósom teljesen ki van készülve...nem tudom mikor múlik ez el,ez most kezd bedurvulni,fél éve van a r.ngyóval,eleinte nem voltak ilyen dolgok,ez kb másfél hónapja megy...
2012. szept. 23. 10:47
8/19 anonim válasza:
No, ha a saját családjának sem tetszik amit művel, akkor van még remény. Anyós helyében kijelenteném: fiam, ha te lesz@rod a gyerekeidet akkor én is téged. Ide többet nem hozhatod őket megőrzésre, a továbbiakban semmiféle segítségre ne számíts tőlem. Téged tisztességgel felneveltelek, a te gyerekeidet pedig te fogod. Ott lakik az anyósodnál?
9/19 anonim válasza:
rohadt krva!
fuuu.Ez az a tipikus "idegesítő mostoha" effekt.
Én nem tudom te milyen típus vagy,de én leordítanám a fejét ennek a nőnek.Hogy mégis mit képzel magáról a majma.
10/19 A kérdező kommentje:
anyósomnál lakik a fiacskája...már mondta neki,de egyszerűen "nem hall" ,én meg a r.ngyónak,az se.Azt mondják:jól van már,hagyjuk őket,fejezzük be ezt a sok hülyeséget..meg őket nem érdekli amit mi mondunk...stbmeg őket nem érdekli senki és semmi,csak az hogy nekik mi ajó...stb...az ex-szem nagyon ki van fordulva magából...a sógornőm szerint teljesen megváltozott-nagyon rossz irányba...hozzáteszem,ő lépett le a nő miatt,és hagyta el a gyerekeket.Eleinte ,az első 1-2 hónapban még nem volt semmi gond,aztán ultimátumot adott neki a nő,vagy ő,vagy a gyerekei...ez a hülye meg...képes a gyerekeit let.jni miatta...szóval nagy a gáz,nem tudom hogy lehetne megállítani ezt a folyamatot...nem lehet vele egyszerűen szót érteni senkinek sem,hogy ez nem jó,amit csinál...ő csak megy azután a r.ngyó után,úgy ugrál ahogy a nő fütyül...egyéblént undorító az egész,legszívesebben megtépném azt a p.csát,és leállítanám...ha már egy családot szétrombolt,és elvette tőlem a párom,az még lenyelhető,túléltem...de a gyerekeimtől nem hagyom hogy elvegye az apjukat...ja,és az ultimátum lényege az volt:ő legyen az első az ex-szem életében,ne a gyerekek,ha nem így lesz,akkor vége...
2012. szept. 23. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!