Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láthatásnál kötelező éjszakára is odaadni?
Sziasztok. Aki már rutinos ezügyben, tudtok segíteni?
Kisgyereket oda kell adnom úgy, hogy éjszakára is, meg nyárra is, úgy is, hogy azt sem kötelező megmondani az apjának, hogy hová viszi? Ne ítéljetek, bármikor odaadom, de az éjszaka nekem meredek, főleg, hogy azt sem tudom hová mennek. :(
Köszönöm. Igen van neki, kiderült ez is vezetett idáig. Akkor viszont egy sor más kérdést is felvet, miért lakik itt. Mindegy, ne haragudjatok, nagyon nem tudok most gondolkodni. Árulásként élem meg, hátbatámadásként.
Köszönöm a segítséget.
Fogalmam sincs mit fogok tenni. Ha jól tudom, még a perköltséget is nekem kell fizetnem.
Hát, szerintem most lett olyan stabil a kapcsolat, hogy elköltözzön, de előtte szeretné tisztába tenni ezt a dolgot.
Tulajdonképp ezzel neked nem fog ártani. Elköltözik, tehát nem fizeted utána a rezsit, gyerektartást a továbbiakban is fog fizetni, a láthatással meg miért élne vissza? Nem neked akar ő keresztbe tenni szerintem, akkor követelné a lakást és egyebek, meg nyírná az idegeidet.
Tudod sok nő meghülyül, ha az exének új kapcsolata lesz és elkezdik ellene nevelni a gyereket, meg eltiltani. Talán ezt akarja megelőzni.
Ha biztosítanád ennek az ellenkezőjéről talán meg tudnátok beszélni, egy próbát megér.
Szia!
Hát, ebben talán már a barátnőnek is szerepe lehet. Az ő rossz tapasztalatait láthatta, vagy valaki más ültetett bogarat a fülébe.
Tényleg annyi mocskos dologról hallok, hogy jó magam is be lennék rezelve, pedig láthatóan nálatok nem indokolt.
Szereted még egyébként a volt férjed?
Nem tudom. Mint embert, talán, de ez alaptermészetemből is adódhat. Nem tudok haragudni senkire, mert az esendő embert látom mindenkiben, mindig akad valami szánni való, még a legelvetemültebben is..
Azt hiszem, mint férfit már soha többé nem tudnám elfogadni.
Csak nagy szomorúságot érzek, miért kell ennek így lennie.
Hát, sajnálom,hogy így alakult.
Viszont ha az alaptermészetét szereted, és mint embert szereted, akkor azt gondolom nem kell félned. Biztosan nem rossz ember és nem használná fel ellened a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!