Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 6 éves fiam születése óta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éves fiam születése óta MINDENT szarul csinálok. A szexet is.2 éve megszületett másik fiam, azóta elment a kedvem a közeledéstől is. Hárpia. Újabban rendszeresen reggel jön haza. Vélemény?

Figyelt kérdés
Ordít, hogy elszúrtam az életét, válni akar. Pedig a fiúknak kell az apa, akármennyire is hányik tőlem. Vidéken lakunk, nagyszülői segítség nem megoldható. Természetesen hitel van, én dolgozom, ő gyesen.
2012. szept. 19. 22:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%
Vedd el a kulcsot tőle és ne engedd ki. Én ezt tenném. Aztán elbeszélgetnék vele, hogy ezt mégis hogy képzeli, hogy a saját gyerekeinknek hazudni kelljen? Mondja meg hova megy, mert már felelősséggel tartozik a gyerekekért. Az ilyen nő, nemis anya. Azt is mondanám neki, hogyha ezek után elmegy, akkor menjen, viszont akkor többet vissza se jöjjön.
2012. szept. 19. 22:48
 22/35 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem megcsal.
2012. szept. 19. 22:52
 23/35 A kérdező kommentje:

Jah, a hitelre vett autot is en fizetem... Azzal megy. Lehet, hogy a valoperes anyagokat kesziti elo. Megallapodtam vele, hogy csinaljon amit akar, menjen ahova akar ( eddig se akadalyoztam benne, de teljesen bezarkozott, ki se mozdult), csak a gyerekek elott ne legyen jelenet...

Nem celom a valas, csak legutolso esetben. Hogy lehet ezt sztetek egyenesbe hozni?

2012. szept. 19. 22:53
 24/35 anonim ***** válasza:
53%
Ha én eljárkálnék esténként otthonról, mikor a gyerekek alszanak, hárpia lennék és hisztis, goromba és undok, a gyerekekkel nem foglalkoznék. Akkor a férjem lekeverne egy pofont nekem, pedig nem erőszakos, vagy leöntene egy pohár hideg vízzel és utána ha észhez tértem, akkor beszélne velem arról, hogy mit akarok.
2012. szept. 19. 22:57
 25/35 nevem-senki ***** válasza:
84%

Érzi, látja, h ragaszkodsz hozzá, és próbálsz mindent biztosítani számukra. Ha felajànlod a pàrterápiàt még jobban a fejedre nő. Reggel mond neki: tarthatatlan a kialakult helyzet, beadom a vàlópert. Levegőt alig fog kapni, bár lehet, h próbálja higgadtan kezelni és úgy tenni, mintha beleegyezne. Aztàn szép lassan elkezd szépen beszélni veled, mert rájön a nagysasszony, h férfi vagy és könnyen elveszíthet. Gondolj csak bele: nincs biztos csalàdi háttere, nem számíthat senkire. GYES-ből és a tartàsdíjból fogja eltartani a gyerekeket?

Mutasd meg neki, h te vagy az úr a háznál, nem bánhat veled úgy, mint egy kutyàval. Szelíd határozottsággal add a tudtára, h nem a popókájából rángatott elő. Hidd el, h meglesz az eredmény! :)

2012. szept. 19. 23:03
 26/35 A kérdező kommentje:
Azzal ervel, hogy elhidegult, meg gyulol a 2 ev szexkihagyas miatt. Kinek lenne kedve, most komolyan... 3 ev alatt 2szer vesztettem el a munkam, itt Tolnaban nem konnyu ujat talalni. Kozben itthoni akadalya vagyok mindennek. Csoda, hogy depresszios vagyok, basszus, az utolso dolog volt a szex, amire gondoltam. Persze leszarja, nem erti meg... A fiuk meg itt vannak. Megutni nem akarom, a tettlegesseg nem a kenyerem...
2012. szept. 19. 23:03
 27/35 anonim ***** válasza:
A szexet te utasítottad el először? Vagy ő?
2012. szept. 19. 23:04
 28/35 anonim ***** válasza:
13%
A kérdés akkor sem volt teljesen egyértelmű, ha csak arra mondatra gondolok, hogy a fiúknak kell az apa, akármennyire is "hányik" tőlem. Ezt értelmeztük úgy, hogy az apa "hányik" a kérdezőtől...
2012. szept. 19. 23:07
 29/35 anonim ***** válasza:
73%
De azt srm lehet kérdező,hogy egészséges ember évekig éljen szex nélkül!Te kibirod?
2012. szept. 19. 23:08
 30/35 nevem-senki ***** válasza:
72%
Ha stressz hatására csökken a libidó, akkor akár hosszú időn àt sem kívánjuk a szexet.
2012. szept. 19. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!