Járhatok egyszerre 2 iskolába? Elvileg mindkettő felnőttképző. De az egyik egy alapítványos ez délelőtti reggel 9-től du 1-2 óráig. A másik 14:00-től este 8-ig itt van egy alap regisztrációs díj.
Figyelt kérdés
most mi van ilyenkor?
hmmm?
a délelőtti 2 év alatt az esti 3 év alatt juttat el az érettségiig.
A délutáni mindennapos.
A délelőttit még nem tudom.
mit csináljak?
20f
2012. máj. 23. 20:58
1/4 anonim válasza:
Felnőttképzésbe szerintem járhatsz, főleg, ha az egyik még fizetős is. Én egy évig egyszerre jártam egy OKJ tanfolyamra (estin) és egyetemre (nappalin).
Kérdezd meg a délelőtti suliban, hogy gáz-e, ha közben jársz egy másik képzésre? - Gazdasági szervezőt, igazgatót, tanulmányi osztályost érdemes ezzel megkeresni, ők tuti megmondják, ha nem járhatsz csak az egyikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!