Ha szoptatás közben a másik mellemből már nem jön 1-2 csepp tej sem, az jelentheti azt, hogy csökkent a tej mennyisége? (Már csak reggel-este szoptatok)
Kisfiam 10,5 hónapos. 6 hónapig kizárólag szoptattam, a hozzátáplálás 6 hónapos korától folyamatos, a napközbeni szopik közül, először a délelőtti, majd a délutáni, végül a déli szopi is elmaradt, már csak reggel és este alvás előtt szopizik. Ami furcsa számomra, hogy eddig muszáj volt melltartóbetétet használnom, mert szopizáskor a másik mellemből mindig jött jó néhány csepp, de pár napja ez teljesen megszűnt.
Volt aki szintén ezt tapasztalta, de utána még sokáig tudott szoptatni?
1-1,5 éves koráig én még nagyon szeretném szoptatni! Van rá esély, vagy lehet, hogy lassan elapad a tejem?
Nem, nem valószínű, hogy gond van a mennyiséggel. A kereslet szerintem már jóval korábban beállt - én inkább az erős tejleadásra tippelek, ha. De az se tart örökké, úgyhogy teljesen rendben van, hogy már nem csöpögsz.
De az szerintem is jó tipp, hogy szoptass két mellből; persze csak, ha szükséges és kényelmes nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!