Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves fiam születése óta MINDENT szarul csinálok. A szexet is.2 éve megszületett másik fiam, azóta elment a kedvem a közeledéstől is. Hárpia. Újabban rendszeresen reggel jön haza. Vélemény?
Egy gyereknek sem kell úgy mindkét szülő, hogy a pár nem szereti egymást.
A legeslegrosszabbat teszitek a gyermekeitekkel, ha együtt maradtok azt gondolva, hogy nekik ez így jobb.
Mert nem.
Rosszabb!
Inkább légy "hétvégi apuka" normális légkörben, minthogy a fiúk ezt látva nőjjenek fel veszekedések közepette és megtanulják, hogy a nők bármikor megalázhatják a férfiakat, ez a természetes, hiszen anya is ezt csinálja apával.
Úgy érted, hogy a férjed van gyesen?
És még csodálkozol?
Menjen szépen dolgozni, tartsa el a családját, nem lesz kedve téged b*gatni.
LEHET, hogy anyagi megfontolásból így éri meg, de a világ rendje mégiscsak az, hogy a nő neveli a gyereket, a férfi meg dolgozik. Nem szabad felcserélni, mert a saját férfiasságában bizonytalanodik el. Ennek eredménye az, hogy minden a te hibád, mindent rosszul csinálsz.
Családi tapasztalatból beszélek, ott tényleg válás lett a vége.
Konkrétan mi a problémád?
Mert így nagyon szétszórtad az infókat, nehéz válaszolni.
utolsó vagyok:
többszöri olvasás után úgy értettem, h a feleség a kérdező...
ha nem, akkor bocsi
ki is vagy te a történetben?
mert nem tudom 100%-osan megállapítani 6. olvasásra sem...
látom itt is értelmezési gondok vannak... -.-
osztom az értelmes válaszolók nézetét, nem szabad együtt maradni, ha nem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!