Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 éves fiam születése óta MINDENT szarul csinálok. A szexet is.2 éve megszületett másik fiam, azóta elment a kedvem a közeledéstől is. Hárpia. Újabban rendszeresen reggel jön haza. Vélemény?
Öööö.. Bocsi, de Te a férj vagy? Akkor a feleséged jön reggelente haza? Hol a Jóistenben van? Egy anya??
O_o
Vagy esetleg a feleség vagy? Hogyhogy a férjed van gyesen? Ilyen jól keresel? Tényleg, mondj már valamit, mert ez zavaros!
Ja, férfire nem mondjuk, hogy hárpia.. ez is megkavart!
A kérdező a férj. A feleség a hárpia, aki gyesen van és nincs otthon éjjel.
Ha nincs szeretet már, akkor váljatok el. Ha menthetőa dolog, akkor mentsétek. A gyerek születése egy kapcsolatban, nagy próbatétel a házasoknak, mert új szerepeket kell tanulniuk, új körülményekhez kell alkalmazkodniuk. Lehet a feleséged depis? Könnyen előfordulhat. Amikor megszületett a kislányunk, én is elfordultam a férjemtől, de megoldottuk és most már minden rendben van. Először próbáljatok megoldást találni. És holvan éjjelente? Gyerekek nem aggódnak?
Natehát. Én a férj vagyok, és a feleségemre panaszkodok. Lehet újraolvasni... :o)
Kóros szenvedélyektől mentes, mindenben segítő, gyerekeit imádó családfenntartó.
Nekem is csak onnan esett le, hogy a kérdező a férj, hogy férfira nem mondják általában, hogy hárpia (amúgy magyarul a személyes névmásokból se derülne ki...) De egyébként mindegy is, ki milyen nemű, itt nagy gondok vannak nemtől függetlenül. Párterápiára kellene mennetek, hátha még menthető ez a házasság.
Konkrétumokat nem mond? Pl. mitől érzi úgy, hogy elcseszted az életét? 6 éve folyamatosan gyesen van? Mert attól én is megkattannék, nem ártott volna, ha váltjátok egymást.
Gyerekeidnek boldog anya meg apa kell. Legjobb eset ha ez a két személy egy pár. De ha külön boldogok akkor legyen külön.
Indok van mivel cseszted el? Gyerekek tették "tönkre" az életét?
Csonka,torz családban nőt fel ahol nem tanult meg szeretni?
Igen sztem szeretethiányos csaladbol jott, nem ertem miert akar elkergetni, ha o is azt vallja, hogy apa kell a fiuknak?!
A parterapiban en benne lennek - sot, mindenben, csak maradjunk egyutt a gyerekekkel - de hogy lehet beadni egy ilyet?
Ketsegbeejtoen patthelyzet.
Nem tudom hova megy, nem mondja meg, a gyerekeknek hazudunk...
Jaj, nem vagyok hülye, csak rettenet furcsa volt, hogy reggelente jön haza.. :) gondoltam egy nő, egy anya ilyet nem csinál!
Kérdezted már hol van egész éjjel, ha a közelben nincsenek rokonok? Én nem tűrném a helyedben, és elválnék, mert így boldogtalanok vagytok, és a gyerekeknek sem jó a helyzet! Még az is lehet, hogy Neked ítélnék a fiúkat!
Hihetetlen, hogy az ilyen, elmeháborodott nők fogják ki az ilyen típusú férfiakat.. becsülni meg nem becsülik meg Őket.. hát, ilyen az élet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!