Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felel-e anyagilag a feleség a férj anyagi károkozásáért?
omba - azért írtam a válás kategóriába, mert ezen hezitál a lányom már egy éve. Csak az tartja vissza, hogy a gyerekek imádják az apjukat.
Az, hogy benne lehetne a pakliban, hogy sáros, azt indokolná az egész neveltetése, családi körülményei. Eddig is csodálkoztam, ilyen családban hogy tudott normális maradni. Hát arra gondolok, hogy most jönnek elő a gének.
A lányunk őt választotta, mi meg fiunknak kezeltük. Támogattuk őket, főleg a gyerekeket: ruházásukat, játékaikat, élelmezésüket.
Mindig is tudtam, hogy buta, de lehet valaki jó férj attól hogy buta, de szorgalmas, családjának élő, ügyes.
De az utóbbi időben ő már semmi: felelőtlen, szétszórt,figyelmetlen.
A bajok akkor kezdődtek, mikor ez az új munkatárs került mellé, de az kerek-perec kijelentette, ő semmit nem vállal fel a hiánból. Azt hittem, a vőm is így reagál, de ő birkaként viselkedik.
De még mindig bennem van az a 2%, hogy nem sáros, csak hülye.És ennyi ártatlansági bizalmat nem vontam meg tőle.Az biztos, hogy nem látszik meg, hogy lassan 900 ezres a hiány. Le van rongyolódva, nem iszik. Költhette a pénzt a szüleire, szerencsejátékozhatott, gyűjti magánszámlán...ki az Isten tudja? A leltározás technikájuk egy nagy szar. Indulnak 72 ezer plusszal, s 1 óra múlva lesz belőle 200 ezer minusz. A főnök össze-vissza szállítja az árut a boltjai között, semmi nem rögzített megfelelően,hitelesen. Én már százszor kivertem volna a palávert, de nem én vagyok az alkalmazott. Csak a háttérből figyelem, hogy megy tönkre a lányom. De dönthetek helyette? Felvállalhatom a felelősségét, hogy adja ki az útját?Mert ő is reménykedik, hogy nem csaló a férje, hanem szimplán egy buta, felelőtlen ember, aki mögött soha nem állt egy felelősen gondolkodó család. Hitte, hogy mellette megkomolyodik, de csak húzza az örvény lefelé.S az irritáló, hogy ő tekinti magát áldozatnak, és nem látja be, hogy így, vagy úgy, de hibás, és vétkes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!