Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv. Meg nyerhetem -e a gyerekelhelyezést ha albérletbe laknák akkor is? üdv.
Igen, megnyerheted ! Amíg tető van a fejetek felett akár saját akár albérlet. Amíg tudod őket etetni ruházni. Nem iszol drogozol stb nem fogják elvenni őket tőled. Hány évesek a gyerekek?
27/l
Igen, ahogy az első is írja.
Viszont azt tudonod kell bizonyítanod, hogy a családi pótlék, és a férjedtől kapott gyerektartás összegén kívül, no meg a Gyed-en kívül még milyen jövedelmetek van, lesz-e miből tisztességesen megélnetek.
Ugyebár fizetni az albérletet + rezsit + a gyerekeknek és saját magadnak kaja, ruha, tisztálkodó szerek, iskola és minden.
Mert ma már ha bármelyik fél új kapcsolatot létesít, az nem kizáró ok, inkább szempont a mindennapi megélhetés fedezetének meglétét igazolni!
A gyerekek 14,3,és 16 hónaposak.
A családi potlék,Gyed,és a nagy után kapok még gyerektartást bár az nem olyan sok.
A gyerekek el tartását csak ezekből tudnám na meg abból amit ő fizet utánuk fentartani de igy is 160.000.ft amiből el kellene tartanom őket .Gondolom ez talán nem kevés ahoz hogy nekem itéljék őket.Mert az hogy ő azt mondja hogy mindent meg add és mi lesz 5.-10 év múlva.Azért nem mindegy,nem ?
2-es vagyok!
Ne érts félre, én szerintem is jobb a gyerekeknek az anyjuk mellett, csak azért írtam, hogy készülj fel ezen a téren is.Ha a férjed elkezd harcolni, esetleg azzal tud majd érvelni, hogy abból a pénzből, ami neked lesz, albérletben nem fogod tudni őket eltartani.
Szurkolok neked!
Köszönöm....nem lesz könnyű de ha két embert már nem tartanak össze csak a gyerekek akkor nincs más választás...bár én nem ezt akartam még mindig vissza csinálnám és nem csak a gyerekek miatt.
A gyerekeknek az a leg jobb ha normális családban nőnek fel.
Első vagyok! Még az is melletted szól hogy a két kisebbik még ilyen kicsi nekik aztán tényleg az anyjuknál van a helye!Sok sikert!
27/l
Hidd el nekem, az a gyerekeknek sem jó, ha csak miattuk maradtok együtt.
Nagyon érzékenyek, nem kell nektek szólnotok sem egymáshoz, ők akkor is "veszik az adást", ha feszültség, vagy harag van a szülők között, és ez nekik sem jó.
A legjobb a békés, harmonikus mindennapi élet. És így még magadnak is, és a gyerekeknek is adsz esélyt arra, hogy valaki mással még boldogok tudjatok lenni.
Nézd, ne ma tiéd a lakás, onnan ki kell költöznöd. Ha tudod bizonyítani, hogy te is költöttél a lakás állagmegóvására, akkor esetleg onnan visszajárhat pénz.
Az albérlet nem befolyásolja a gyerekelhelyezést, de olyanba kell költöznöd, ahová be is jelent a tulajdonos.
Ha az apuka jó a gyerekeihez, akkor remélem, biztosítod számára a láthatást, vagy a megosztott felügyeleti jogot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!