Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek a lenti elmondásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a lenti elmondásom szerint ez megcsalás?

Figyelt kérdés
A párom azt mondta, hogy álmában más nőkkel fekszik le.Megkérdeztem tőle, hogy ismerősökkel-e, de azt válaszolva esküdözve, hogy nem.Nagyon aggaszt ez a dolog engem, mert nem szeretném, hogy mással legyen erotikus álmai, vagy ha van is, akkor miért mondja el?az igaz, hogy én kérdeztem rá, de csak úgy spontán... Azt hozzá kell tennem, hogy házasok vagyunk már 1éve! és tényleg nem hagy nyugodni, kérlek válaszoljatok:)
2012. szept. 1. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Az álmokat nem lehet irányítani! Azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. Egyértelműen nem megcsalás. Remélem ezt Te se gondoltad komolyan.
2012. szept. 1. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy megcsalás, még ha ismerőssel is feküdne le álmában, akkor se lenne...
2012. szept. 1. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Dehogy megcsalás...Az álmait kevés ember tudja irányítani..ha ezért elválsz akkor képtelen leszel bárkivel együtt lenni hosszútávon ez annyira kis dolog!!
2012. szept. 1. 15:43
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam:)
2012. szept. 1. 15:43
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
Ilyenkor szégyenlem hogy nő vagyok, komolyan...
2012. szept. 1. 15:44
 6/14 A kérdező kommentje:
nem , ezért nem válnék el, csak tényleg rosszul esett ahogyan mondta, megdöbbentett:/
2012. szept. 1. 15:44
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nőként vannak mindenféle álmaim, néha mesélek is róla a férjemnek, nem vesszük komolyan: csak álmok. :) Amúgy saját tapasztalatból mondom: akkor szoktam ilyesmit álmodni, ha pár napja már nincs köztünk szex. Talán a Te férjednek is lehet, hogy kevés, ami van? :)
2012. szept. 1. 15:57
 8/14 yuda ***** válasza:
59%

Megcsalás az, ha konkrétan megteszi egy hús-vér nővel.

Egyébként kicsit meg vagyok ütközve a kérdéseden, mert felnőtt, házas nő vagy és a kérdésed kb. olyan, mint ha egy 12 éves tette volna fel.

Soha, senki nem mondta még mi a megcsalás?

Érdekes. . .

2012. szept. 1. 16:02
 9/14 anonim ***** válasza:
90%

Azért ne becsüljük alá a 12 éveseket, ez nagyon buta kérdés.

Tegnap az álmodtam, hogy hasba lőttek, szerinted tegyek feljelentést ismeretlen tettes ellen?

2012. szept. 1. 16:15
 10/14 anonim ***** válasza:
54%
Szexelj vele többet és akkor nem lesznek ilyen álmai :)
2012. szept. 1. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!