Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekeim Gyámság alatt....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekeim Gyámság alatt. Lehet e gyerekelhelyezés nélkül elválni ebben az esetben, különválasztható e a két dolog?

Figyelt kérdés
Gyermekeim családon belüli erőszak miatt (a férjem rendszeresen vert, amiből valóban nem volt kiút) el lettek tőlem véve, a szüleim a gyámok már két éve,szeretnék elválni, az amúgy külföldre menekült férjemtől, de nem tudom, hogy milyen menet szerint zajlana a válás, hisz gyerek elhelyezésnél Gyámok vannak, nem én mint szülő. Én a saját védelmem miatt nem kérek szülői felügyeleti jogot vissza amíg el nem válunk, mert mindig a gyerekekkel zsarolt, de így is szoros kapcsolatot ápolok a lányaimmal, mindennap a munkaidőmet leszámítva Velük vagyok, csak nem alhatok velük, tehát külön lakok.

2012. aug. 29. 13:14
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
hivatalosan nem lakhatok együtt a Gyámság alá vett gyerekeimmel,de szóban engedélyezte a hivatal,azt mondták: Édesanyám felelőssége, hogy nem okozok semmi "bajt" a gyerekeim életébe, de a férjem csak a szüleim jelenlétében tarthatja velük a kapcsolatot....ezért nem is tarja, mert utálja a szüleimet, szerinte anyámék állhatnak a háttérben, hogy őtőle elvették a családját....a gyerekeim hál istennek utálják őt, mert eleget látták, ahogy ver engem, így bennük az nem okoz törést, hogyha eltűnik az életükből...
2012. aug. 29. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!