Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megsurgetni a válást?
Figyelt kérdés
Sajnos, birovaltas tortent, ez miatt elmaradt egy tárgyalásunk és szeptemberre tuztek ki. Az ugyvedem mondta, hogy soronkivuliseggel nem lehet megsurgetnia birot, hisz ha lenne idopontja adott volna korabbit. (Itelkezesi szunet is lesz). Ugyanakkor kéri, hogy adjon helyt ideiglenes kérelmunknek a leirtak alapján az uj biro. A leendo volt férjem fizikai eroszakot kovetett el ellenem egyszer, de erre már kinosan figyel ugyanakkor a lelki bántalmazás, kiidegelés (erre megy rá, mert azzal veszithetek, hogy kiborulok) az rendszeres. Nem szeretnék tovább 1utt élni vele. Látleletem, és rendorsegi feljenetésem van (ez utobbiban visszavontam a birosagi buntetooperben a vadat, mert megfenyegetett a felperesi kepviselo- jomagam ugyved nelkul voltam- hogy elintezi, hogy én is buntetett eloeletu legyek, ha nem vonom vissza avadat- ugyanakkor benne van a vegzesben, hogy elfogadtam a bocsanatkerest). Megtehetem azt, hogy biroi vegzes (ideiglenes elhelyezes nálam) megfogom a gyereket és elkoltozom? akkor kellett volna, mikor megtépett és probalt klokni a hazbol a februari 15 fokos hidegben de sajnos,a szuleim nem a kornyeken laknak igy nem leptem ezt meg, de most már nem lacafacáznék. Priuszom lenne, ha onkentesen elkoltoznek a gyerekkel alberletbe? saját lakásom ki van most adva ill. nem akarom, hogy megtudja, hol tartozkodunk. bár a láthatást igy is lehetove tennem. Vagy inkabb megprobalom azt, hogy 7végén én megyek a szuleimhez min 1 napos ottalvásra, és igy o is ottaltatja a gyereket a neki jaro hetvegeken a szuleinel es o is marad. igy a hétkoznapokon mikor mindketten dolgozunk, az annyira nem vészes. csak a hétvégék legyenek kulon min szombat-vasárnap. Mit tegyek, koszonom a tanácsokat olyanoktol, akiknek van ebben tapasztalatuk,
Miért nem az ügyvédet kérdezed? Ezen az oldalon ritkán fordulnak meg jogászok. Esetleg felhívhatsz valamilyen lelki segélyszolgálatot, vagy anyamentő központot.
2012. jún. 17. 08:34
2/11 anonim válasza:
Jó nagyot blöffölt a felperes ügyvédje és jól benyaltad. Nincs olyan, hogy ő "elintézi", hogy büntetett előéletű legyél.
Szerezz egy ügyvédet, mert ilyen hülye trükkökkel és blöffökkel - ha beveszed őket - te fogsz nagyon rosszul kijönni az egészből.
Ügyvéd nélkül ne csináld végig.
2012. jún. 17. 09:17
3/11 A kérdező kommentje:
Kérdezem az ugyvedemet is, de csak 2 hét mulva talalkozom vele, addig pedig nekem is jár a fejem. Azért mert, mikor megtépett az exem, ő is mentette magát, ahogy tudta, jol megverte magát (mi más tortenhetett hisz én egy ujjal nem nyultam hozza) és rohant o is aznap latleletre. és azt hazudta a bironak, hogy én vertem meg a csizmammal és akkor o vezetett ki, ennek utana, hogy hagyjam abba a hisztit és az agressziot. azaz nagyot hazudott. a tanuk mind vallottak, amik igazoljak, h az en tortenetem a helytallo.
2012. jún. 17. 12:07
4/11 A kérdező kommentje:
Ügyvédem mondta, hogy kérünk soron kívüli eljárást, de ezt a bírónak nyilván jóvá kell hagynia. Más válóper sem leányálom. De a családon belüli erőszak és a lelki terror komoly érv? ILl. h. a kisgyereknek nem egézsséges ez a helyzet elsősorban másodsorban pedig az sem mindegy, hogy az anya vagyis én totál ki van idegelve és erre játszik. És természetesen a kisgyereket ellenem hergeli, neveli.
2012. júl. 5. 17:02
5/11 anonim válasza:
nincs tapasztalatom ilyenekben de szerintem kérdezősködj a gyámhivatalnál a gyerekkel kapcsolatban mert ők leszarják h a exed ügyvédje mit mond nekik csak a gyerek a fontos.
tárgyalás előtt menj el pszichológushoz hogy lelkileg felkészítsen a tárgyalásra.
szerintem ha lelépsz a kicsivel hivatkozhatsz arra h az exedtől akartad megvédeni és ha pl. hangfelvételed lenne arról h miket mond az befolyásolná a bíró döntését
2012. júl. 28. 14:01
6/11 A kérdező kommentje:
az ügyünk 5 hónapot szünetel bíróváltás miatt a családi lelki terror folytatódik ill. arra egy rá, hogy kikészítsen idegileg és így elvesszem a gyereket. ezek alapos okok arra, hogy a bírótól kérjük a soron kívüli eljárást és a soron kívüli vizsgálatokat ha szükséges? (komplex családvizsgálat)
2012. aug. 8. 10:10
7/11 anonim válasza:
lehet,nem tudom.igényeld meg a "komplex családvizsgálatot"
és ha bele megy a bíró akkor jó,ha nem akkor maradt időd arra hogy tanúkat szerezz akik bizonyítják h te mindig ott voltál a gyerekkel,foglalkoztál vele,és nem hanyagoltad el.
(pl.:óvónők)
egyébként mivel készít ki idegileg?
2012. aug. 8. 17:53
8/11 A kérdező kommentje:
Mindent megigényeltünmk. a komplex cs.vizsgálatot és most kérjük a soron kívülit.
például kijelenti, h megy a gyerekért a bölcsibe, és odamehetek, de márnem lesz ott holott úgy szoktuk, hogy át ő viszi én meg megyek érte. Programot akarok csinálni a gyereknek, készítem, felöltöztetem és ő meg elcsábítja hogy menjen vele. A gyerek előtt idegel. Arra megy rá, hogy kikészüljek végleg és így veszítsek.
2012. aug. 9. 06:51
9/11 anonim válasza:
de ha elfogadják a kérelmet akkor már nem kell sokáig tűrnöd.az apa ténylegesen szereti a kisfiát v csak érdekből csinálja(gondolok itt a pénzre)?azért kérdezem mert tudok olyan anyukáról aki elvált és az exe követelte h vele legyenek a gyerekek.(időközben mind a ketten kerestek maguknak új társat)az anya simán elengedte a gyerekeit az apjukhoz,azért,mert tudta hogy ha nem engedi akkor a kicsik ő rá fognak haragudni(az apa ott is manipulálta a gyerekeket),így viszont elmentek de két hét múlva már jöttek is vissza,mert rájöttek h mennyire rossz a fater.azóta csak az anyjuk vigyázz rájuk.
nem azt mondom h csináld te is,na meg ez egy két élű fegyver... csak gondoltam elmondom.
"Arra megy rá, hogy kikészüljek végleg és így veszítsek."
persze mert hagyod.nyílván nehéz helyzetben vagy,DE SOHA NE FÉLJ AZ EXEDTŐL.ha elfogadod h ő az erősebb akkor már vesztettél
(pl.:...megfenyegetett a felperesi kepviselo- jomagam ugyved nelkul voltam- hogy elintezi, hogy én is buntetett eloeletu legyek...)
ne add fel!sok szerencsét kívánok!
5. és 7. hozzászóló vagyok
2012. aug. 9. 12:13
10/11 A kérdező kommentje:
Hú de jóllátod uccsó válaszoló!!! a nagy szeretet mögött lóvé van. ne kelljen tartásdíjat fizetni, és kaphassa a családi adókedvezményt és a családi pótlékot. Ettől remeg a kis fér*g...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!