Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom megsurgetni a válást?
Figyelt kérdés
Sajnos, birovaltas tortent, ez miatt elmaradt egy tárgyalásunk és szeptemberre tuztek ki. Az ugyvedem mondta, hogy soronkivuliseggel nem lehet megsurgetnia birot, hisz ha lenne idopontja adott volna korabbit. (Itelkezesi szunet is lesz). Ugyanakkor kéri, hogy adjon helyt ideiglenes kérelmunknek a leirtak alapján az uj biro. A leendo volt férjem fizikai eroszakot kovetett el ellenem egyszer, de erre már kinosan figyel ugyanakkor a lelki bántalmazás, kiidegelés (erre megy rá, mert azzal veszithetek, hogy kiborulok) az rendszeres. Nem szeretnék tovább 1utt élni vele. Látleletem, és rendorsegi feljenetésem van (ez utobbiban visszavontam a birosagi buntetooperben a vadat, mert megfenyegetett a felperesi kepviselo- jomagam ugyved nelkul voltam- hogy elintezi, hogy én is buntetett eloeletu legyek, ha nem vonom vissza avadat- ugyanakkor benne van a vegzesben, hogy elfogadtam a bocsanatkerest). Megtehetem azt, hogy biroi vegzes (ideiglenes elhelyezes nálam) megfogom a gyereket és elkoltozom? akkor kellett volna, mikor megtépett és probalt klokni a hazbol a februari 15 fokos hidegben de sajnos,a szuleim nem a kornyeken laknak igy nem leptem ezt meg, de most már nem lacafacáznék. Priuszom lenne, ha onkentesen elkoltoznek a gyerekkel alberletbe? saját lakásom ki van most adva ill. nem akarom, hogy megtudja, hol tartozkodunk. bár a láthatást igy is lehetove tennem. Vagy inkabb megprobalom azt, hogy 7végén én megyek a szuleimhez min 1 napos ottalvásra, és igy o is ottaltatja a gyereket a neki jaro hetvegeken a szuleinel es o is marad. igy a hétkoznapokon mikor mindketten dolgozunk, az annyira nem vészes. csak a hétvégék legyenek kulon min szombat-vasárnap. Mit tegyek, koszonom a tanácsokat olyanoktol, akiknek van ebben tapasztalatuk,2012. jún. 17. 08:22
11/11 anonim válasza:
áhh,köszönöm szépen.örülök h valami érdemlegeset is tudtam mondani,khm,írni.ha nem nagy kérés,írd le légy szíves h hogy alakultak a dolgok.kíváncsi vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!