Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Tudom a választ a részemről, de szeretném tudni ki mit gondol ezzel kapcsolatban.
A házasságunk alatt született két gyermek. Mint utólag kiderült én steril vagyok. A nejem félre lépett, úgy, ahogy leírtam. Kötődök a gyermekekhez, de sőtt magaménak tekintem őket. De a gond ezzel addig nincs amig nem válásról van szó. a nejem válik, de igen ám csak követelkőzik. sőtt a megye leg ganalyabb , oláh cigány ügyvédjét fogadta ellenem. mindent elkövet, hogy lehúzzon. A két gyermek semmirőkl sem tehet, de az eszköz a kezében , ők. ráadásul a törvény is abból indul ki, hogy a házasság alatt született gyermek a férjtől va,
ha dns-t csináltatok, azzal tönkre teszem a gyerekek életét, fattyúk lesznek. ha megcsináltatom,ha nem csináltatom meg, akkor engem tud zsarolni ill tovább macerálni.
mit tegyek.
Ha nem tőlem van , akkor ha megcsináltatom dns-t. akkor le veszik a nevem róla, és az anyát kötelezik , hogy adja meg az apa nevét, vagy szintén akit meg ad dns.
sajnos már láttam ilyet, hogy a nő 3 férfit vitt dns-re.
az , tény, hogy a vezeték nevem viselné, mindenképp. szerencse van két tesóm.
de ez annyira nem is gyerekjáték. még ha nem is vagyok komplett. én éltem benne.
nem tudom kinek mit jelentene 7 évesen meg tudni, hogy akit apjának tekintett, az egyszer csak nem apa, csak mert valaki mintát vett tőle. másrészt, nem kevés pénz, ha meg tényleg nem tőlem lenne, akkor az anyának nagyon rossz lenne, még a dédunokálya is fizetne.Ugyan is kártérítési perrel élhetnék. ami nem is kevés lenne. szóval biztos van okos megoldás is. amugy meg örülnék neki ha enyém lenne. még ha nem is vagyok komplett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!