Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudom a választ a részemről, de szeretném tudni ki mit gondol ezzel kapcsolatban.

A házasságunk alatt született két gyermek. Mint utólag kiderült én steril vagyok. A nejem félre lépett, úgy, ahogy leírtam. Kötődök a gyermekekhez, de sőtt magaménak tekintem őket. De a gond ezzel addig nincs amig nem válásról van szó. a nejem válik, de igen ám csak követelkőzik. sőtt a megye leg ganalyabb , oláh cigány ügyvédjét fogadta ellenem. mindent elkövet, hogy lehúzzon. A két gyermek semmirőkl sem tehet, de az eszköz a kezében , ők. ráadásul a törvény is abból indul ki, hogy a házasság alatt született gyermek a férjtől va,

ha dns-t csináltatok, azzal tönkre teszem a gyerekek életét, fattyúk lesznek. ha megcsináltatom,ha nem csináltatom meg, akkor engem tud zsarolni ill tovább macerálni.

mit tegyek.

2012. aug. 17. 21:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%

A gyerek életét nem teszed tönkre, azt megteszi helyetted a feleséged. A gyerekeid így is fattyak. Nem attól lesznek azok hogy csináltatsz DNS tesztet vagy sem.

A gyerekeid és te nem vagytok hibásak a megcsalásban, ez mind az asszonyod hibája. Csináltasd meg a tesztet, az bizonyítani fogja hogy a nő erkölcsileg nem hiteles.

2012. aug. 17. 21:21
 2/21 anonim ***** válasza:
71%
Ha én lennék a helyedben, már rég kerestem volna egy pszichiátert és nem százhuszonnyolcszor írnám ki ugyanazt a beteg történetet.
2012. aug. 17. 21:24
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Na jó de mindig steril voltál? Én tuti megcsináltatnám a DNS tesztet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

2012. aug. 17. 21:24
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

A feleségednek inkább csendben kéne maradnia ezek után, nem még követelőzni.

Én megcsináltatnám a tesztet, attól a gyerekek és a közted lévő kötődés még nem változik.

2012. aug. 17. 21:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Csináltasd már meg végre azt a tesztet és talán megnyugszol. Ha szereted a gyerekeket, függetlenül attól, hogy talán nem a sajátod, még támogathatod őket. Nem feltétlenül pénzre gondolok, ha ezt kihasználásnak éreznéd a teszt eredménye után. Más lehetőség is van, pl. ruha, tanszer, üdülés, stb...

És ne itt akarj választ a kétségeidre, hanem fogadj egy jó ügyvédet.

2012. aug. 17. 21:38
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

nem egészen értem, mit akarsz kihozni a kérdésből, tele van logikai buktatóval. min változtat a DNS teszt, hisz már enélkül is tudod, h nem a te gyerekeid, mégis zsarolható vagy velük, mert érzelimel kötődsz a két gyerekhez. ez esetben pedig a DNS után is ugyanolyan zsarolható lennél. a bíróságon pedig nem számít ez a tény, az "erkölcstelenség" nem nyom a latban a váláskor, ugyanis nem ez az "ülés" témája. attól még házastársi vagyonközösségben éltetek. max annyi, h akkor mindenképp az anyának ítélik őket, hiszen nem te vagy a vér szerinti apa. (vagy mégsem vagy ebben olyan biztos?)

amúgy a nagybátyámnál is megállapították még huszonévesen, h steril. pár év múlva megszületett a kisfia, a nagybátyám kicsinyített mása. most, 29 évesen meg már életnagyságú replika. az orvosok is tévedhetnek.

még nem találkoztam ezzel a kérdéssel, de ha valóban kétnaponta megkérdezed, hát...

2012. aug. 17. 21:41
 7/21 anonim ***** válasza:
6. érzelmileg kötődsz*
2012. aug. 17. 21:42
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Mutatom:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__33..

és ez csak egy. Gond van itt, de nem biztos, hogy a nővel...

2012. aug. 17. 21:44
 9/21 anonim ***** válasza:
megnéztem. uramisten!
2012. aug. 17. 21:56
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy azt a másik kérdésedhez is írtam, elég durva gondolatmeneted van... Nem létezik, hogy a sterilséged a gyerekek születése után alakult ki akármilyen hatásra. Honnan tudod, hogy az vagy?

Egyébként pedig azt mondod, hogy szereted a gyerekeket. Ebből nekem az jön le, hogy a sajátjaidként tekintesz rájuk. Tehát csak nem akarod, hogy nélkülözzenek. Az örökbefogadott gyerek után is szokás fizetni, ha válásra kerül a sor. És ne érts félre, nem az asszonyt védem, mert ha megcsalt, akkor egy ribanc. Csak a gyerekekre gondolnék, ha a helyedben lennék, hiszen ők apjukként tekintenek rád.

Én a helyedben azt csinálnám, hogy elkészíttetném a DNS-vizsgálatot. Ami ugye, ha a gyanúd beigazolódik, menetesítene a gyerektartás fizetése alól. Majd felajánlanék egy kisebb, általad jónak látott összeget önként, csak a gyerekek miatt. És ezt egy nevükre szóló számlára tenném be havonta. Így biztos nem költheti el az anyjuk.

Csak az a tippem, hogy a te esetedben semmi ilyenről nincs szó. A gyerekek a tiéid, a válás meg az agyadra ment.

2012. aug. 18. 06:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!