Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Tudom a választ a részemről, de szeretném tudni ki mit gondol ezzel kapcsolatban.

A házasságunk alatt született két gyermek. Mint utólag kiderült én steril vagyok. A nejem félre lépett, úgy, ahogy leírtam. Kötődök a gyermekekhez, de sőtt magaménak tekintem őket. De a gond ezzel addig nincs amig nem válásról van szó. a nejem válik, de igen ám csak követelkőzik. sőtt a megye leg ganalyabb , oláh cigány ügyvédjét fogadta ellenem. mindent elkövet, hogy lehúzzon. A két gyermek semmirőkl sem tehet, de az eszköz a kezében , ők. ráadásul a törvény is abból indul ki, hogy a házasság alatt született gyermek a férjtől va,

ha dns-t csináltatok, azzal tönkre teszem a gyerekek életét, fattyúk lesznek. ha megcsináltatom,ha nem csináltatom meg, akkor engem tud zsarolni ill tovább macerálni.

mit tegyek.

2012. aug. 17. 21:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

de nem akarom megcsináltatni, egy gyökér szuka miatt. ugyan is annak jogi következményei is vannak. át könyveleik ha nem az enyém a vérszerinti apa nevére, aki ki tudja hol van, vagy egyáltalán, ha rá is írják, akkor le is mondhat róla, és csak fizat, akkor a gyermek két szék közé ült, van egy apja akit szeret, aki mellett föl nőtt, majd jogilag nem lessz, de a vérszerinti sem.

azért egy férfi azért vesz el egy nőt, hogy ő legyen a gyermeke apja, eddig stimmel. de ha a nőcske a házasság alatt félre lép, akkor az anőcske csak arra kellett, hogy valakinek legyen egy jó orgazmusa. semmi több.

biztos van olyan megoldás a dns-en kívül amivel sem anyagilag sem emberileg nem tud lehúzni a szuka. annyit érdemes tudni, hogy 9 évig az én otthonomban éltünk, házasság előtt szerzett ingatlan, amely csak az enyém. magától ment el, azért egy 7 éves gyermek iskola kezdés előtt meg tudná, hogy aki elvágta anno a köldökzsinórját az tévedésből volt ott. stb.nem megtagadni akarom őket, ki van zárva, imádom őket, de magamra is gondolni kell, új élet.

2012. aug. 18. 16:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Ember, hova könyvelik át, te azt is tudod, ki csinálta őket helyetted? Lehet neked akármilyen házad, sosem lesz nő, aki megmarad melletted. Hajtod a semmit, a saját hülyeségedet, menj már el dokihoz, be fogsz csavarodni!
2012. aug. 18. 16:49
 13/21 A kérdező kommentje:
kabd be, szépen, gyökér
2012. aug. 18. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kapd be szépen, gyökér! Így kell helyesen. Amúgy meg, kapja be a vacogó szájú krokodil. Legalább nem lesz több gondod vele. :)
2012. aug. 18. 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
A gyereket nem könyvelik át semmire. Te csak akkor mondhatsz le rólunk ha valaki örökbe fogadja. De valószínűleg a vér szerinti Apa sem tudja, hogy az övé a gyerek. Így nem is fogja örökbe fogadni.
2012. aug. 18. 17:13
 16/21 A kérdező kommentje:

mjad rá jössz, amikor valakit elveszel, majd otthont adol neki 9 évig, és melletetd még szépen nem, hogy félrekefél, ha nem föl is csináltatja magát. amugy meg elárulom . nagyon sok gyermek nő föl úgy, hogy nem is a férjtől van, de a férj neveli föl és tekinti apának.

nem ok nélkül szaladnak a nők elválni, majd a gyermeket nem is hagyják látni a féjnek. nehogy föltűnjön.

2012. aug. 18. 17:23
 17/21 anonim ***** válasza:
12-es, 13-as:DDDD De jót röhögtem! És teljesen igazad van. Ez a fickó nem komplett:)
2012. aug. 18. 19:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Vagyis 12-14-es:)
2012. aug. 18. 19:13
 19/21 anonim ***** válasza:
17-18! Pedig komp akart ám lenni. De nem komp lett! :D
2012. aug. 18. 22:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem "Könyvelik" a gyerekeket sehova sem, mivel egy DNS teszt maximum annyit bizonyítana, hogy NEM TE vagy az apa, nem derülne ki belőle, hogy ki az apa...

A döntés amúgy pedig marha egyszerű:

Szereted-e azokat a fattyakat annyira, hogy hajlandó vagy miattuk még 10 évig gyerektartást fizetni annak reményében, hogy apának fognak szólítani.

Ha nem, akkor csináltass tesztet és add be a bíróságra a keresetet.

De a gyerekek ettől még a te nevedet fogják életük végéig viselni, maximum nehezen (mert nem olyan könnyű ám ez, hogy a teszt neked ad igazat és máris közöd nincs a kölykökhöz) megúszhatod a GYT fizetését.

2012. aug. 19. 09:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!