Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolhat egy 39 éves férfi?
Köszönöm a sok hozzászólást.
Én 30 éves vagyok
A barátnőmnek tetszik ez a srác,és ugye udvarol neki.de ő meg kislányokat jelölget.Nekem nem fér össze a kettő.Lehet messze laknak egymástól.és nem is találkoznak de akkor nem kell hülyíteni a másikat nem?
Vagy kiakar kezdeni vele,vagy csak megy a 40 felé és önbizalmat akar szerezni magának.nekem ez a véleményem.
Remélem én is megtalálom a magamhoz való férfit
"Remélem én is megtalálom a magamhoz való férfit"
Kérdező, pont erről van szó, kívánom, hogy alakuljon így az életed. Nem szabad azzal törődni egy percig se, hogy ki szerint mi a "normális" meg mi a "nem normális", mindenkinek olyan partnert kell keresni - és lehetőleg találni:) - ,akivel ő érzi jól magát, amilyenre vágyik. Párkapcsolatokban külső elvárásokkal foglalkozni kifejezetten gyerekes dolog, általános iskolában fő szempont az, hogy "nem járok xy-nal, mert a barátaim cikiznek vele"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!