Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire gondolhat egy 39 éves férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhat egy 39 éves férfi?

Figyelt kérdés
Helló.Egy ismerősömről lenne szó.Miért ír commentet egy 16 éves idegen nőnek egy olyan férfi aki már 39 éves:hogy milyen csinos.Tudom boldogtalan,de csapja a szelet is egy vele egykorú nőnek.Férfiak is leírhatják amit gondolnak,tényleg érdekelne.
2012. aug. 11. 20:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hozzászólást.

Én 30 éves vagyok

A barátnőmnek tetszik ez a srác,és ugye udvarol neki.de ő meg kislányokat jelölget.Nekem nem fér össze a kettő.Lehet messze laknak egymástól.és nem is találkoznak de akkor nem kell hülyíteni a másikat nem?

Vagy kiakar kezdeni vele,vagy csak megy a 40 felé és önbizalmat akar szerezni magának.nekem ez a véleményem.

Remélem én is megtalálom a magamhoz való férfit

2012. aug. 12. 19:10
 22/22 anonim ***** válasza:

"Remélem én is megtalálom a magamhoz való férfit"

Kérdező, pont erről van szó, kívánom, hogy alakuljon így az életed. Nem szabad azzal törődni egy percig se, hogy ki szerint mi a "normális" meg mi a "nem normális", mindenkinek olyan partnert kell keresni - és lehetőleg találni:) - ,akivel ő érzi jól magát, amilyenre vágyik. Párkapcsolatokban külső elvárásokkal foglalkozni kifejezetten gyerekes dolog, általános iskolában fő szempont az, hogy "nem járok xy-nal, mert a barátaim cikiznek vele"

2012. aug. 13. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!