Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat egy 20 év körüli férfi egy 14 éves lányról?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy szerintetek van olyan, hogy egy 20 éves férfi össze barátkozzon egy 14 éves lánnyal?
Vagy esetleg túl fiatalnak tartja, és a kora miatt kerüli, még akkor is ha elég érett gondolkodásúnak tartja a lányt?
2011. máj. 25. 20:40
1/12 anonim válasza:
Ne pasizzál te még 14 évesen. Leckéd kész van már?
2/12 anonim válasza:
Szerintem is várjál még pár évet, és ne akarj bajba keverni egy 20 éves pasit!
3/12 proflux válasza:
van olyan, de az a rosszabbik eset
4/12 anonim válasza:
Nem tudom :D Sokszor van úgy h hiderül egy lányról h hány éves mjadnem leszopom magam, m absz nem annyinak néz ki, de am barátság lehet, de több nem igazán. Nem a kor különbség a nagy, hanem az 'elosztás'(14-20). Egy 17-23 már inkább...
5/12 anonim válasza:
"majden leszopom magam" :"DD
talán egy 12 évesre hitted, hogy 16? :D :"D
7/12 anonim válasza:
Nem, pont h idősebbnek nézem :D
8/12 anonim válasza:
Barátkozni bárkivel lehet. Akár lehet óvodás is. Vagy éppen 100 éves. De a barátaimba én általában se nem vagyok szerelme se nem akarom megdöngetni őket.
9/12 Tombiii válasza:
azok a pasik akik 20 évesen 14 éves lánnyal járnak azok szerintem vagy betegek vagy nemtudnak nőzni...20 évesen nem 14 éves KISLÁNY-okra fogok gerjedni! 18/F
10/12 anonim válasza:
14 éves voltam amikor egy nagyon jó fiú barátom volt 20..a barátság átfordult érzelmekbe..aztán nagy sznvedés árán..mivel fiatal vagyok hozzá kb sok ideig nem beszéltünk és most ujra jóban vagyunk..
15 éves vagyok..de tényleg mindenki 18-19 nek néz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!