Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat egy 20 év körüli férfi egy 14 éves lányról?
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy szerintetek van olyan, hogy egy 20 éves férfi össze barátkozzon egy 14 éves lánnyal?
Vagy esetleg túl fiatalnak tartja, és a kora miatt kerüli, még akkor is ha elég érett gondolkodásúnak tartja a lányt?
2011. máj. 25. 20:40
11/12 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem fogalmaztam elég érhetően.
Csakis barátságról van szó, nem járásról és hasonlókról. CSAK barátságról.
2011. máj. 26. 09:02
12/12 anonim válasza:
figy, szerintem simán lehet! én egy nyári táborban 14 évesen (tavaly) megismerkedtem egy 20 éves sráccal, a legjobb barátok lettünk, mindig együtt lógtunk, mindenki mondta, hogy járunk stb., de mi csak röhögtünk rajtuk, mert nem volt igazuk. A tábor után elszakadtunk, sajnos nagyon messze lakik, az életbe többet nem fogom látni, de e-mailezünk, és nincs több köztünk, csak barátság. Úgyhogy szerintem simán!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!