Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mire gondolhat egy 39 éves férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolhat egy 39 éves férfi?

Figyelt kérdés
Helló.Egy ismerősömről lenne szó.Miért ír commentet egy 16 éves idegen nőnek egy olyan férfi aki már 39 éves:hogy milyen csinos.Tudom boldogtalan,de csapja a szelet is egy vele egykorú nőnek.Férfiak is leírhatják amit gondolnak,tényleg érdekelne.
2012. aug. 11. 20:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

A 16 éves az nem nő.

És lehet, hogy csak simán csinosnak gondolja, bár én tuti nem írnék ilyet nálam 20 évvel fiatalabbaknak.

2012. aug. 11. 20:35
 2/22 anonim válasza:
35%
Mert a férfiak már csak ilyenek.
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Isten tudja mit gondol, de az igaz, hogy a hetven éves mamám fényképére írt egy 39 éves nem magyar férfi. felhívta a figyelmét arra, hogy nem számít a kor, a vallás, a bőrszin, csak a szerelem. Na?... /ja és megadta az email címét is!
 4/22 A kérdező kommentje:

Igen ,nekem is fura,mert én sem írnék idegen pasiknak .

Sosem volt még családja,eddig falta a nőket.Most van neki 3 éve élettársa,de rossz a viszony.1 éve már hogy el akarja hagyni,de a pénz miatt mindig maradt.barátnőm mondta,ha felhívja akkor is csak panaszkodik,hetente 1szer hívja fel.nem találkoznak,mert messze vannak egymástól.udvarol neki,bár megbeszélték a távolság miatt csak barátkoznak,de mindig összezavarja barátnőmet,mert nagyon udvarol neki.Amikor barátnőm meglátta a lájkolást kiakadt,és én sem tudtam neki erre mit mondani,mert nem tudom mi lehet a srác fejében.csak ő tudja valószínű,vagy ő maga sem.nekem olyan mintha a srác nem tudná mit akar.

2012. aug. 11. 20:43
 5/22 anonim ***** válasza:
35%
A vén kecske is megnyalja a sót.
2012. aug. 11. 20:50
 6/22 anonim ***** válasza:
Uggyan má, az, hogy csinos egy 16 éves? Miért ne? Örülni fog, növeli az önbizalmát. Minden nőt megdicsérek, kortól függetlenül. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy máris ágyba akarom cibálni. Vagy bármi szándékom lenne vele.
2012. aug. 11. 20:56
 7/22 anonim ***** válasza:

A 16 éves valóban nem nő(bocs ha valakit megsértek de így van).

És a 20-as évek elején még írhat ilyeneket egy pasi de a végén már nem!

Persze jó lenne ismerni a helyzetet hisz ha ismerősök akkor valahonnan ismeri! Ha meg így van akkor lehet olyan szituáció amiben ez még valahogy elfogadhatóan magyarázható...

De alapesetben a csákó egy perverz és aki vele jár az megérdemli...

De hangsulyozom! El tudok képzelni olyan szituációt ahol ez a megjegyzés amit beírt elfogadható!

Üdv,

egy férfi... :))

2012. aug. 11. 20:59
 8/22 anonim ***** válasza:
62%

az nem gáz,ha nem akarja megdönteni a kiscsajt,de ha komolyabb szándékai vannak vele,akkor a f@szát levágni,megetetni a kutyákkal.utána akarjon olyan lányokat kúrogatni,akinek apja lehetne. :P

21/F

2012. aug. 11. 21:06
 9/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves férfi.

Nem ismeri a lányt.Ez egy idegen kislány akinek írt.

Én is úgy gondolom itt fejben van gond a srácnál.Ép elméjű ember ne írogasson kislányoknak.Vagy megy a 40felé.és önbizalmat akar szerezni a férfi azért így csinálja?Nem tudom.De akkor a barátnőmnek mért csapja szelet,meg hogy nagyon fontos neki bla bla.

De ha felhívja csak magáról beszél,a másikkal mi van az nem számít.Engem dühít,kicsit és én sem vagyok boldog jelenleg,de biztos vagyok benne vannak olyan férfiak akik még hisznek a szeretetben.Én elég lazán fogom fel,sosem fojtogattam egy pasit sem,nem féltékenykedtem stb,de ez nekem is sok.ez nem egészséges.De ez csak az én véleményem

2012. aug. 11. 21:07
 10/22 anonim ***** válasza:
Biztos meg akarja du.gni a csajt.Egyéb logikus magyarázat nincs erre.
2012. aug. 11. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!