Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kell közölni a válást a gyerekekkel?
Sziasztok!
Válni fogunk a feleségemmel és azt szeretném kérdezni,hogy a válás tényét a különköltözés előtt mennyi idővel érdemes a gyerekekkel közölni? Mennyi időt kell nekik arra adni,hogy feldolgozzák?
Azt gondolom,hogy nem közvetlenül a szétköltözés előtt,csak azt nem tudom mennyi legyen,hogy ne legyen se túl rövid se túl hosszú.
3 gyerekünk van,17-14-11 évesek.
Igen,én is úgy 2 hétre gondoltam kb.,mert azt sem akarom,hogy túl hosszú legyen az idő.Csak hát nem mindennap vagyok ilyen helyzetben sőt,még soha nem voltam.
Ilyenkor jobban szeretek másoktól is tanácsot kérni.
Még az a szerencse,hogy teljes egyetértésben vagyunk a párommal,mindent meg tudunk beszélni,semmiben nincs vita.
Mondjuk eddig sem voltak veszekedések,nem is azért válunk,csak egyszerűen már nem úgy érzünk egymás iránt mint azelőtt. De mint embert nagyon szeretjük és tiszteljük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!