Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek a családunkb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a családunkban történt esetről?

Figyelt kérdés

Nemrég a férjem nekem támadt nagy késsel, és a hasamba szúrta, amibe majdnem belehaltam. Megúszta felfüggesztettel.

Az eset óta külön szobában alszunk.

3 közös kislányunk van.

Nekem sajnos nincs hová mennem, nincs senkim, akihez elköltözhetnék. Senkire nem tudok számitani a családomon belül. A családvédelmisek sem tudtak segiteni komolyabban.

Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 8. 15:47
1 2 3
 21/30 Zsizsik666 ***** válasza:
Elválnék azonnal és fel is jelenteném a helyedben! 3 gyerekkel is találhatsz később mást, h.lyeség, hogy nem lehet. Visszaél a férjed a helyzetével, és lehet, hogy ez most csak a vihar előtti csend. Akármikor meg is ölhet később, fel kellene jelentened!
2012. aug. 8. 18:34
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A mi családunkban is történt hasonló (nagyszülőknél), de hál isten már a második alkalommal, amikor előkerült a nagykés nagymamám becsapta az ajtót és eljött, utána kísérettel ment vissza pakolni és el is váltak. Nem értem miért nem lépsz. Ne másra várj! Miért nem mész más megyébe/városba? A gyerekek kibírják az új sulit/ovit/bölcsit és anya otthonok is vannak máshol is. Másfél év ilyen esetben rengeteg idő! Tudsz munkát vállalni, összeszedni egy kis pénzt ennyi idő alatt, de ismerkedni is tudsz akár. Pont most volt a hírekben, hogy "válni akartak, hát megölte a nejét a pasas", te is így akarsz járni? Ha egyszer eltudott borulni annyira az agya, hogy nem is "csak" szimplán rád emeli a kezét, hanem konkrétan leszúúr egy nagykéssel, akkor bármikor előfordulhat ez durvábban is, amit esetleg nem is élsz túl. Akkor a gyerekekkel mi lesz? Itt maradnak egy elmebetegre...
2012. aug. 8. 19:16
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz szerepelni a kék fényben,akkor csomagolj össze a gyerekekkel és egyszerűen menj világgá.Majd távolról elintézed a válást valahogy.Ez az az eset,amikor bárhol jobb,mint "otthon".
2012. aug. 8. 22:08
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megértelek, kedves kérdező!

Apám egyszer ütötte meg anyámat azonnal elvált és mondhatom jót tett vele nekünk is -gyerekeknek- mert ha együtt maradnak tuti mindkettőt elvesztettük volna.

Én a helyedben -bár milyen kilátástalan a jövő- egy percig nem maradnék egy fedél alatt vele.

Hozzá teszem hogy 50 feletti férfi vagyok és még soha nem ütöttem meg a feleségemet. Aki ilyet tesz az nem ember hanem farkaslyukban a helye.

Átérzem a helyzeted, imádkozom érted és gyermekeidért hogy oldódjon meg ez az áldatlan állapot, de neked kell -a gyermekeid érdekében- cselekedned! Bátorság, fog ez menni!

2012. aug. 8. 23:35
 25/30 anonim ***** válasza:
55%

nem is értem aki azt írta, hogy azonnal jeletsd fel. miért? a rház nem tette ezt meg hivatalból? gondolom egy hasszúrással kórházba kerültél min. 1 hétre.

ott az orvosok azonnal megkérdezik, honnan van a sérülés. ők sem most jöttek le a falvédőről. azonnal jelentik a rendőrségnek, akik meg elkezdik kivizsgálni az esetet.

nem is értem hogy jön ide az, hogy nem tettél tanuvallomást. ezt magyarázd meg egy kicsit nekem.

bár írod, hogy megúszta felfüggesztettel. akkor nyilván rendőrségi, bírósági ügy is volt belőle.

nem szeretnélek megbántani, de írtad, hogy nem vagy olyan idős még. szüleid hol vannak? meghaltak? testvéreid nincseneke? ha vannak, ő velük mi lett? nincs egy keresztszülőd, vagy egy unokatetvéred, bárki aki családtag? nekem azért ez egy kicsit furcsa. tényleg senki de senkid nincs??

2012. aug. 9. 08:50
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, most miért az a legfontosabb, hogy "reméled találsz valakit"?! Kit érdekel most egy pasi?

Most a GYEREKEID TESTI ÉPSÉGÉNEK KELL A LEGFONTOSABBNAK LENNIE! Ne azért nyivákolj, hogy találj valami pasit, hanem KÖLTÖZZ EL vagy kérj segítséget, hogy a gyerekek nyugodt, biztonságos környezetben nevelkedhessenek!

Most meddig vársz ölbe tett kézzel? Amíg téged vagy a gyerekedet kinyírja?

Aki ilyet csinál, mint ez az elmebeteg, attól bármi kitelik, bármikor. Rosszat szól vagy rossz mozdulatot tesz az egyik kislány és vágja bele a kést, ahogy beléd. Ezt akarod?!

2012. aug. 9. 11:46
 27/30 anonim ***** válasza:
én azt sem értem, hogy ezek után miért vagytok még együtt? én elhiszem, hogy nincs hova menni, de egy barátnő átmenetileg nem tud segíteni?
2012. aug. 9. 15:42
 28/30 anonim ***** válasza:
ha talán elválnál, akkor az elmebeteg férjed gyerektartást is fizetne a három lány után, (vagy ha nincs pénze, akkor az állam fizetné neked), és azért abból már egy kis albérletet ki lehetne venni, nem? vagy te abszolút nem dolgozol, nincs havi jövedelmed?
2012. aug. 9. 16:10
 29/30 anonim ***** válasza:
55%

"Bizok abban, hogy találkozok valakivel, akivel le akarom élni az életemet, és aki szeret. Nem szeretnék apácának menni azért, még fiatal vagyok."

Addig pedig az állat férjed mellett maradsz, hogy tartson el? Hát megvan rólad is a véleményem! A zsák megtalálta a foltját. Csak a gyerekeidet sajnálom. Téged nem.

2012. aug. 9. 16:42
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Az a röhej, hogy a kérdező csak magára gondol. Nem arra, mi lesz a gyerekeivel, miből él meg? Nem olvastátok? Dolgozni is csak azért akarna, hogy ismerkedjen, felszedjen egy balekot, akiért hajlandó lenne otthagyni a férjét, feltéve, ha az eltartja. Ez röhej! Csak a saját érdekeit nézi. Meg is érdemled, hogy ilyen férjed van! Ilyen undorítóan önző, szerencsétlen, pénzhajhász lusta nőt még nem is láttam!
2012. aug. 9. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!