Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a családunkban történt esetről?
Figyelt kérdés
Nemrég a férjem nekem támadt nagy késsel, és a hasamba szúrta, amibe majdnem belehaltam. Megúszta felfüggesztettel.
Az eset óta külön szobában alszunk.
3 közös kislányunk van.
Nekem sajnos nincs hová mennem, nincs senkim, akihez elköltözhetnék. Senkire nem tudok számitani a családomon belül. A családvédelmisek sem tudtak segiteni komolyabban.
Jézusom szegénykém, a lakást nem tudjátok eladni? Hogy lehet ezt megúszni egy felfüggesztettel. Távoltartásit nem tudsz kérni. Még a gyerekek fejlődése is veszélyben van és haza engedik?
2012. aug. 8. 15:55
3/30 anonim válasza:
Válni miért nem válsz?
Gyerekekre tekintettel menjen ahova akar,házeladás után veszel egy kis lakást.
vagy anyaotthon?
2012. aug. 8. 15:59
4/30 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Igen, kiengedték. Gyerekeket testileg nem bántja, és azóta engem sem bántott, az más kérdés, hogy néha lelkileg.
Tanúvallomást nem tettem a gyerekek miatt.
Ha anyaotthonba megyek, 1,5 évig lehetnénk ott, és utána mi lesz?!
Válni azért nem váltam, mert nem tudom, hogy tartanám el a három gyereket.
2012. aug. 8. 16:02
5/30 anonim válasza:
Elmenni, elvalni nem akarsz, inkabb elsz igy.
Mi az en velemenyem? Szerintem te azt nem akarod tudni.
2012. aug. 8. 16:06
6/30 A kérdező kommentje:
Bizok abban, hogy találkozok valakivel, akivel le akarom élni az életemet, és aki szeret. Nem szeretnék apácának menni azért, még fiatal vagyok.
2012. aug. 8. 16:10
7/30 anonim válasza:
Van élet a válás után is.Millió nő meg tudja oldani a megélhetést.A gyerekeid és saját biztonságod legyen már előtérben.CSak az első lépést nehéz megtenni,utána már könnyebb lesz.Anyaotthonban ha ott tudsz maradni másfél évig az már óriási segítség szeritnem.Gyerekek menjenek ovi ,bölcsi,te meg menj el dolgozni.
2012. aug. 8. 16:11
8/30 anonim válasza:
Nem kell letámadni a kérdezőt, mert nem jártunk még a cipőjében, nem látjuk belülről. Szerintem keresd meg a NANE-t vagy más hasonló szervezetet, ők sok ilyennel találkoztak, segÍtenek az elindulásban.
2012. aug. 8. 16:11
9/30 anonim válasza:
Nem támadjuk le,de szerintem ez nem is kérdés azok után amit a férje tett vele ,hogy menni vagy maradni....
2012. aug. 8. 16:13
10/30 anonim válasza:
Nekem is az a véleményem, amit az előttem író írt. Nem csinálsz semmit, csak sajnáltatod magad. Mi lesz, ha valamelyik gyerekedet fogja leszúrni a férjed? Nem hiszem, hogy nincs semmi lehetőség, arra, hogy elmenj. Mindegy hogy hová csak el!!!! A véleményem, hogy felelőtlen, buta és végtelenül primitív vagy. meddig akarsz így élni? Másfél év alatt talán változtathatnál, míg az anyaotthonban vagy, illetve az még mindig jobb megoldás mint a jelenlegi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!