Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a családunkban történt esetről?
Nemrég a férjem nekem támadt nagy késsel, és a hasamba szúrta, amibe majdnem belehaltam. Megúszta felfüggesztettel.
Az eset óta külön szobában alszunk.
3 közös kislányunk van.
Nekem sajnos nincs hová mennem, nincs senkim, akihez elköltözhetnék. Senkire nem tudok számitani a családomon belül. A családvédelmisek sem tudtak segiteni komolyabban.
Ti mit tennétek a helyemben?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Kedves Kérdező!
Sajnálom a veled történteket. És nagyon szomorúnak tartom hogy csak ilyen esetek után akarnak a nők egy rendes pasit, aki szereti őket. :(
Akkor egy rendes pasi már csak kompromisszum lehet?
Nem sajnáltatom magam, tényleg nincs senkim.
De sokat segitenek az ő szülei. Különben meg a férjem szereti a gyerekeket.
Szeretnék elmenni dolgozni, akár már most, de ebben a megyében alig-alig van munkahely, igy idő, mire találok. Én is abban bizok, ha dolgozni fogok, anyagilag is helyre jövök, és netán meg is tudok majd ismerkedni valakivel. Talpra akarok, és talpra is fogok állni.
Nem értem,miért fontos most hogy megismerkedj valakivel,az másodlagos,most a gyerekek lennének a fontosak!
Munka és nyomás onnan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!