Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a véleményetek a családunkb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a családunkban történt esetről?

Figyelt kérdés

Nemrég a férjem nekem támadt nagy késsel, és a hasamba szúrta, amibe majdnem belehaltam. Megúszta felfüggesztettel.

Az eset óta külön szobában alszunk.

3 közös kislányunk van.

Nekem sajnos nincs hová mennem, nincs senkim, akihez elköltözhetnék. Senkire nem tudok számitani a családomon belül. A családvédelmisek sem tudtak segiteni komolyabban.

Ti mit tennétek a helyemben?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. aug. 8. 15:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
76%
Majd olvasunk a hírekben, "hogy megölte nejét", hát maradj vele!
2012. aug. 8. 16:14
 12/30 anonim ***** válasza:
Félsz hogy a gyerekeid rosszabba anyagi körülmények között fognak élni ha elmész,de gondolj bele ha maradsz akkor életveszélynek teszed ki őket(na persze nem csak te hanem a magyar állam is!!)
2012. aug. 8. 16:16
 13/30 anonim ***** válasza:
55%

Kedves Kérdező!

Sajnálom a veled történteket. És nagyon szomorúnak tartom hogy csak ilyen esetek után akarnak a nők egy rendes pasit, aki szereti őket. :(

Akkor egy rendes pasi már csak kompromisszum lehet?

2012. aug. 8. 16:17
 14/30 anonim ***** válasza:
85%
Keresnél vaklakit a három gyerekeddel, akire támaszkodhatsz? Nőj fel, és legyél önálló!! Bölcsi, ovi, munkahely...stb...
2012. aug. 8. 16:19
 15/30 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A családod, szülők, testvérek... nem tudnak segíteni?
2012. aug. 8. 16:20
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
14esnek igaza van! nem várhatja el senkitől hogy majd eltartja 3 gyerekkel.
2012. aug. 8. 16:24
 17/30 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatom magam, tényleg nincs senkim.

De sokat segitenek az ő szülei. Különben meg a férjem szereti a gyerekeket.

Szeretnék elmenni dolgozni, akár már most, de ebben a megyében alig-alig van munkahely, igy idő, mire találok. Én is abban bizok, ha dolgozni fogok, anyagilag is helyre jövök, és netán meg is tudok majd ismerkedni valakivel. Talpra akarok, és talpra is fogok állni.

2012. aug. 8. 16:25
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem,miért fontos most hogy megismerkedj valakivel,az másodlagos,most a gyerekek lennének a fontosak!

Munka és nyomás onnan!!

2012. aug. 8. 16:35
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
Szereti a gyerekeit...téged is biztos nagyon szerethetett,ha megforgatta benned a nagykést! 1,5év nem elég neked talpra állni? Egy percig nem gondolkodnék a helyedben! Hogy tudsz így aludni? Nem félsz,h egyik éjszaka arra ébredsz,h átvágja a torkod? Pfff...nagyon felbsztál a hülyeségeddel! És miért forgatta meg benned a kést? Mi volt az indíték?
2012. aug. 8. 16:36
 20/30 anonim ***** válasza:
Bezzeg a gyerekvállalás kategóriába senki nem olvassa ezeket a kérdéseket, mikor 18-21 éves lányoknak ajánlgatják, hogy munkaviszony, végzettség nélkül szüljenek gyereket.
2012. aug. 8. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!