Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az alábbi fiúkéréses videóról, esetről?
Hát, igen, beszélhetnék most arról órákat, hogy mennyire szánalmas, ha a nő kéri meg a férfit...
Amúgy nem tudni, mit súgott a fickó a nő fülébe, amiért ennyire kiakadt a csaj. Lehet, hogy azt mondta, hogy bocsi, de épp ma akartam veled szakítani, mert már nem szeretlek, vagy bocsi, de csak pár kufircra kellettél, vegyel el téged a hóhér, vagy bérmi egyéb. A csajnak nem az volt szerintem inkább a baja, hogy nemet mondott a pasi, hanem az, hogy jól beégett vagy 20 ember előtt.
Újabb ok arra, hogy ne közönség előtt tegyük fel a nagy kérdést.
Nem csodálom , hogy a srác nemet mondott, gondolom nem ez volt az első ilyen dühkitörése a csajnak !!!
Aminek nincs még itt az ideje , azt nem kell siettetni , erőltetni !
Lehet , hogy régimódi vagyok , de nekem még mindig az a norma , ha a srác kéri meg a csajt , nem fordítva .
Rossz is volt nézni , hogy a csaj letérdel
Valami maradjon meg a pasiknak is , ......
ú, nekem nem indítja el a videót. na majd megnézem otthonról :)
viszont én is annak a híve vagyok, hogy a pasi kérje meg a nőt. azért ez maradjon már meg hagyományosan.
A helyszín is rossz.
Nem túl megfelelő egy ilyen bulis helyszín egy házassági ajánlathoz... főleg nem ennyi ember előtt. Egy khm... lánykérés csak a párra tartozik. Aztán, ha már megvolt a nagy Igen, akkor terjeszthetik a haveroknak is, de nem előttük kellett volna ezt az egészet lejátszani nem valami romantikus eleve.
Aztán meg, ahogy olyan szánalmasan próbálkozik szegény csaj, nem valami vonzó. A srácon látszik, hogy kicsit meg is ijedt és valamennyire ő is undorodik. Egy nő soha ne veszítse el ennyire a méltóságát, hogy letérdelve könyörög egy srácnak, hogy vegye el.
És a hiszti, amit levág a "Nem' után meg is mutatja, milyen is ő valójában. Talán ez az egyik oka annak, hogy nem lett a válasz. A másik szerintem maga a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!