Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményed az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed az alábbi fiúkéréses videóról, esetről?

Figyelt kérdés
[link] (A videó a reklámok után indul)
2012. ápr. 12. 09:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Hát, igen, beszélhetnék most arról órákat, hogy mennyire szánalmas, ha a nő kéri meg a férfit...

Amúgy nem tudni, mit súgott a fickó a nő fülébe, amiért ennyire kiakadt a csaj. Lehet, hogy azt mondta, hogy bocsi, de épp ma akartam veled szakítani, mert már nem szeretlek, vagy bocsi, de csak pár kufircra kellettél, vegyel el téged a hóhér, vagy bérmi egyéb. A csajnak nem az volt szerintem inkább a baja, hogy nemet mondott a pasi, hanem az, hogy jól beégett vagy 20 ember előtt.

Újabb ok arra, hogy ne közönség előtt tegyük fel a nagy kérdést.

2012. ápr. 12. 09:51
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
Gáz.
 3/15 anonim ***** válasza:
79%

Nem csodálom , hogy a srác nemet mondott, gondolom nem ez volt az első ilyen dühkitörése a csajnak !!!

Aminek nincs még itt az ideje , azt nem kell siettetni , erőltetni !

Lehet , hogy régimódi vagyok , de nekem még mindig az a norma , ha a srác kéri meg a csajt , nem fordítva .

Rossz is volt nézni , hogy a csaj letérdel

Valami maradjon meg a pasiknak is , ......

4/15 anonim ***** válasza:
72%
Soha nem kérnék meg egy férfit, mert akkor örökre ott motoszkálna bennem, hogy ha én nem teszem meg, talán ő sosem kért volna meg...
2012. ápr. 12. 09:53
 5/15 anonim ***** válasza:
60%
Szánalmas! Így jár minden hüle pitsa.
2012. ápr. 12. 10:01
 6/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem is nagyon gáz.... Főleg ennyi ember előtt.
2012. ápr. 12. 10:10
 7/15 anonim ***** válasza:

Na majd Ő kifejti :-))))))

[link]

2012. ápr. 12. 10:50
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Szánalmas, borzalmas, megalázó, sorolhatnám. Gondolom eddig is a csaj próbálta hordani a nadrágot. Tök gáz....
2012. ápr. 12. 11:15
 9/15 anonim ***** válasza:
47%

ú, nekem nem indítja el a videót. na majd megnézem otthonról :)

viszont én is annak a híve vagyok, hogy a pasi kérje meg a nőt. azért ez maradjon már meg hagyományosan.

2012. ápr. 12. 13:08
 10/15 anonim ***** válasza:
52%

A helyszín is rossz.

Nem túl megfelelő egy ilyen bulis helyszín egy házassági ajánlathoz... főleg nem ennyi ember előtt. Egy khm... lánykérés csak a párra tartozik. Aztán, ha már megvolt a nagy Igen, akkor terjeszthetik a haveroknak is, de nem előttük kellett volna ezt az egészet lejátszani nem valami romantikus eleve.

Aztán meg, ahogy olyan szánalmasan próbálkozik szegény csaj, nem valami vonzó. A srácon látszik, hogy kicsit meg is ijedt és valamennyire ő is undorodik. Egy nő soha ne veszítse el ennyire a méltóságát, hogy letérdelve könyörög egy srácnak, hogy vegye el.

És a hiszti, amit levág a "Nem' után meg is mutatja, milyen is ő valójában. Talán ez az egyik oka annak, hogy nem lett a válasz. A másik szerintem maga a helyzet.

2012. ápr. 12. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!