Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed az alábbi fiúkéréses videóról, esetről?
2012. ápr. 12. 09:34
11/15 anonim válasza:
Szégyen.
Szegény srác milyen megalázva érezhette már magát?? Ez olyan, mintha semmi férfiasság nem lenne benne..Sztem nagy hiba volt ez a csaj részéről, inkább várta volna meg,mig a srác megkéri..a másik meg, hogy tényleg nem ennyi ember előtt kellett volna.
12/15 anonim válasza:
na megnéztem :( én azért sajnálom a lányt, nagyon szimpatikusnak tűnik, ahogy izgult, meg készült, és mindent megtett. De azért van a lánykérés. Bár lehet, ha nem a haverok előtt nyomatja, akkor más lett volna. de érdekelt volna, mit súgott a fiú.
13/15 anonim válasza:
ez a csaj teljesen megszégyenítette a fiút, nagyon gáz volt ez a legénykérés, főleg egy házibuliban
14/15 anonim válasza:
szerintem semmi romantikus nincs abban, hogy ennyi ember előtt tette... a srác meg valszeg a fülébe súgott valami maradi baromságot, pl. hogy "megalázó, ha a lány kéri meg a fiú kezét", ezen én is kiakadnék :D
15/15 anonim válasza:
Látom, megjöttek a nagyságák, akik könyörögtek a párjuknak, hogy vegye el őket, mivel minden válasz le lett pontozva. Gratulálok, lányok, akkor legyetek szánalmas lábtörlők! Csak ne gondoljátok, hogy ez egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!