Mi a véleményed erről a hosszabb videóról?
Figyelt kérdés
Érdemes végig nézni... :( szomorú, hogy van ilyen..2010. okt. 21. 14:18
5/14 anonim válasza:
az az igaztság,hogy én nem tudom az ilyen kábszereseket sajnálni.ők választották ezt az utat
6/14 anonim válasza:
kb a negyedéig néztem, elég durva
7/14 A kérdező kommentje:
hát én ki vagyok akadva..:s és kiváncsi vagyok, hogy élnek e még, mert ez egy 2004-es film..:s
2010. okt. 21. 15:07
8/14 anonim válasza:
szerintem nem élnek...ha akkor ennyit drogoztak..
9/14 anonim válasza:
Balázs több mint 8 éve benne van.
Őt 1x láttam is Pesten. én is kíváncsi lennék h miujság velük.
18/F
10/14 anonim válasza:
Második vagyok, épp nézem...
Durva :(
Nekem is volt egy időszak az életemben (szerencsére rövid), amikor - jó, hogy nem ilyen durván - de gyógyszereztünk, pia, ganja, stb...
De ugye én sportolok is mellette, és amikor egy edzőtáborban balhé lett abból, hogy a csaj aki bevitt Abba a társaságba berúgott és kidobták az SE-ből, akkor hálistenhálisten megjött az eszem, és szerencsére sikerült minden külső segítség nélkül leállni.. Most már ott tartok, hogy talán ismét versenyezhetek, és napi 3 szál ciginél nem szívok többet (nem gé).
És ma pl rá se gyújtottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!