Mi a véleményed erről a videóról? Ugye milyen felháborító?
http://www.youtube.com/watch?v=x4c_wI6kQyE&feature=topvideos
Mennyi idős lehet ez a kisgyerek?
én olvastam róla korábban egy cikket, 2 éves.
elég szomorú, az biztos.
Hát erre mit lehet mondani.
Iskolázatlan emberek, elmaradott térség.
Csak így tudja magár felhívni a család a figyelmet és bekerülni a tvbe, ezáltal pénzt keresni.
más kultúra az igaz.de azért vannak alap dolgok,amik világszerte a helytelen kategóriába sorolódnak kultúrától függetlenül
azért Indonéziára sem az a jellemző,hogy totyisokat szoktatnak rá a bagózásra....
egyébként a kisfút már elindította a rehabilitáción egy gyermekvdéelmi vilgászervezet....
remélem sikerrel járnak
és a szülőket ettől függetlenül felelősségre vonnám
ez nálam-bár én dohányzom módszeres gyilkossági kísérlet
sosem gyújtok rá úgy,hogy gyerekek vagy nemdohányosok is szívják a füstömet. az én életem az enyém,de egy gyerekével,aki még nem ismeri a dohányzás káros hatásait nincs joga szórakoznia senkinek
istenem. és indonéziában is biztos lennének szülők, akik ölni tudnának egy gyermekért, nem ölni próbálnák a gyermeket.....
Budapest-belváros-babakocsi-bébi-más kultúra-undorító
Mi a különbség: nem dugnál cigit a gyerek szájába, hisz a város légszennyezettsége úgyis megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!