Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a videóról? Ugye milyen felháborító?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=x4c_wI6kQyE&feature=topvideos

Mennyi idős lehet ez a kisgyerek?

2010. jún. 3. 09:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

a gyerek Malrborot szív

ahova eljut a Marlboro oda eljut az is,hogy milyen hatása van a dohányzásnak a szervezetre

minden nyugati cigin rajta van.....

szóval nem kéne azzal takargatni őket, hogy más kultúra

nem az őserdőben élő eszeparált indián lakosság, aki maga sodorja a dohánylevelet és gőze nincs a hatásairól....

én nem tudom felmenteni őket

tönkre teszik a gyereket egy kis nyilvánosságért......

2010. jún. 3. 10:23
 12/16 anonim ***** válasza:

Honnan látod h Marlbi?Amúgy azok barnaszűrősek.. na mindegy

Én olvastam a cikket erről a gyerekről

18 hónaposan kezdett el dohányozni, z apja szoktatta rá.

Az anyja próbálja leszoktatni. A végén látjátok hogy tejet iszik. Ezzel a módszerrel, hogy ilyenkor tejet nyomnak a pofájába, és tegyük hozzá hogy még az is való neki.

2010. jún. 3. 11:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Először is menj el itthon egy eldugott északi faluba. Légy ott pár napot. Meglátod, ugyanazon országon belül mennyire máshogy élnek az emberek, mennyire másképp gondolkodnak mindenről. Nem csodálkozom azon, hogy több ezer kilóméterrel odébb ilyenek történnek. Egyáltalán nem helyeslem, amit a kisgyerekkel csinálnak a szülei, de lehet hogy ott egyáltalán nem számít ez különösnek. A gyereket sajnálom, mert ő tehet erről legkevésbé, de aztán ő issza meg a levét...
2010. jún. 3. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:

12:21

én elhiszem neked,persze másképp élnek

de azért nonszensz lenne azt állítani,hoyg ahol cigit árulnak, ott semennyire egyáltalán nem tudnak a dohányzás káros hatásairól

akkor miért nem dohányzik az összes többi gyerek ott,ahol ez a kisgyerek él? ez nem egy kultúrális sajátosság!

2010. jún. 3. 13:38
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
semmi. nem érdekel. attól, hogy itt hőzöngenék egy sort, hogy jujj de felháborító meg blablabla, még nem változna meg a világ..... vannak szülei, az ő felelősségük...nem az enyém... 25/nő
2010. jún. 3. 14:07
 16/16 anonim válasza:
Felháboríító!!
2010. aug. 16. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!