Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy dilemma: mikor kell a válás mellett dönteni?
32 évesen már nem változik az ember. gyereket meg eszedbe ne jusson szülni, mert csak te fogod megszívni, ha otthagy vele egyedül.
Próbáld egy kicsit megijeszteni: adj neki ultimátumot, hogy vagy változtat ezen az életmódon és felnőtt férfiként viselkedik, vagy váltok. ha ez se lesz járható, akkor válj el.
megmondom őszintén velem hasonló dolog ( én 27 vagyok ő 32, mi csak együtt éltünk nem voltunk házasok)történt így talán tudok neked tanácsot adni.
nálunk is az volt a probléma hogy mindig fontosabbak voltak a haverok, és ez az évek alatt egyre rosszabb lett.. szép lassan rám maradt az egész házimunka ,bevásárlás,cipelés minden, mert mikor hazaesett a haveroktól mindig fáradt volt és csak beesett tvzni és hagyjam békén
3.5 évig bírtam ezt tovább kell lépni, 30 fölött az emberek nem változnak,felnőttek lettünk
Én besokalltam és léptem. Igaz, csak 5 év után.
Komolyan mondom, életem legjobb döntése volt! Szerettem, szeretem most is, de egyszerűen nem bírtam már idegekkel. Mondjuk nálunk az utolsó év kemény volt, például már egyáltalán nem jött meg, egyértelműen pszichés ok miatt - a szervezetem blokkolt, hogy nem kell tőle gyerek.
Most fura, nem is egyszerű, se lakásom, se munkám, barátoknál húzom meg magam, teljes létbizonytalanságban vagyok. Mindezekkel együtt is teljesen megérte! Felszabadultam, bizakodom, és életemben nem nevettem annyit, mint azóta. Fiatalabbnak is érzem magam vagy öt évvel. Ha újra kellene csinálni, ugyanígy csinálnám.
Arról nem is beszélve, hogy nagyon hamar lett egy új udvarlóm, ami fura, viszont az értékrendünk sokkal közelebb áll egymáshoz, és értékeli azokat a dolgaimat, amiket eddig még soha senki nem értékelt. Álmomban nem gondoltam, hogy ilyen létezhet a valóságban is, nem csak a filmekben.
Ha nem érzed, hogy közös jövőtök lenne, akkor szerintem lépj mielőbb. Már csak azért is, mert fiatalabb már egyikőtök sem lesz, és minél tovább húzzátok, annál nehezebb meglépni és annál nehezebb új, jobb párt találni.
Egyetértek az előző válaszolókkal. Ebben a korban már ne számíts csodára, lépj.
Amúgy szerintem addig menthető egy kapcsolat, amikor mind a két fél felismeri hogy gond van, meg kell oldani és közösen is tesznek érte. Hiába szokták tanácsolni, hogy ezt vagy azt tedd... ha a másik nem akarja, egyáltalán fel sem fogja hogy a párja nem érzi jól magát így, akkor csak az időt pocsékolják egymással.
Neked addig jó, míg nincs gyerek. Lépj, lesz majd mástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!