Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » S. O. S Van jövőnk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Van jövőnk?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk együtt. Hétfőn le bukott, hogy egy nő miatt hazudozik. Megkérdeztem miért. Erre ideges lett és aztmondta hagyjam békén. Újra rá kérdeztem. Erre el lökött az ágyra. Minden K....nak el hordott. Le K anyázott. Én meg rá kiabáltam, hogy undorító, hogy még ő lázad. Erre le köpött vagy 5-ször.Közölte, hogy nem érdekelm! Azóta annyit szólt hozzám, hogy eszek e??? Van ezen mit megbeszélni vagy csak lépjek le? Van közös jövőnk? Szeret az ilyen pasi??? Írjatok. S.O.S
2012. júl. 20. 10:24
1 2 3
 11/21 Dia90' ***** válasza:
Atyaisten, nem emberhez méltó ez a viselkedés. Lépj le és keress egy olyan FÉRFIT, aki szeret és tisztel! Biztos, hogy fogsz ilyet találni. Ilyenre ne pazarold az idődet.
2012. júl. 20. 10:52
 12/21 anonim ***** válasza:

Hagyd ott és keress fel sürgősen egy pszichológust!

Nem egészséges, hogy ezek után még nem tudsz dönteni egyértelműen.

2012. júl. 20. 11:15
 13/21 omba ***** válasza:

Az talán érthető, hogy fáj a szíved, - de ne a helyzeted miatt fájjon.

Azt nemigen választhatja meg a az ember, hogy milyen helyzetbe kerül.

Az ember ott kezdődik, hogy mit csinál abban a helyzetben.

Ha jól látom, már döntöttél.

Jól.

2012. júl. 20. 11:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Cigány?
2012. júl. 20. 11:46
 15/21 anonim ***** válasza:

Remélem csomagolsz,vagy az ő ruháit csomagolod.Ez nem normális.Nem értem hogy tudnak egyesek így viselkedni azzal,akit elvileg szeret.

Sajnálom,hogy pont ilyet fogtál ki.

2012. júl. 20. 11:47
 16/21 anonim ***** válasza:
Meg tudom érteni min mész át, elég hasonló helyzetben voltam. Régóta tartó szerelem, aztán egyszer csak belépett a csaj az életünkbe. Még csak nem is volt köztük semmi, ez biztos. És a srác elöször ugyan ezeket müvelte velem amiket leírtál.... Szóval tudom milyen, úgyhogy ha megfogadod a tanácsom, FUSS, ne nézz vissza. Ha esetleg szeretnél többet tudni, vagy tapasztalat, írj privit.
2012. júl. 20. 11:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy miért lényeges nektek az,hogy cigány e a f@szi v. sem. Magyar is ugyan úgy csinál ilyeneket, érdekes, miért nem kérdezitek meg,hogy Magyar? A lényeg,hogy lépjen le a kérdező minél hamarabb, nem az,hogy milyen származású az ürge
2012. júl. 20. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Hogy te mekkora tahóval voltál együtt 1,5 évig!! TEmélem érzékelhető a múlt idő XD

Egyébként ha a páromat hazugségon érem és kérdőre vonom a legjobb védekezés a támadás c. játékot játsza el Ő is, innen tudom,hogy nem is kell megválaszolnia a kérdésem Én már tudom a választ. De hogy leköpjön és leku*rvázzon XD Hát én ezt csak egy tökönrúgással tudnám viszonozni XD De ennyire azért nem alpári, barom állat, tuskó,bunkó,tahó ember. TIPLI!!!

23N 5 éves kapcs. 4 éve együttélés.

2012. júl. 23. 19:16
 19/21 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy azonnal lépj le tőle!! Nincs még gyereketek, gondolom közös vagyonotok sem, ezért könnyű lesz a váltás. Hidd el, már néhány pillanattal a helyes döntés után szabadnak és megkönnyebbültnek fogod érezni magad. Én már lassan 10 éve élek ilyen házasságban- bár kezet nem emelt rám- de minket összeköt egy gyerek és egy ház, ami sajnos most nem ér annyit, amennyi pénzünk benne van. VÁLASZ- NEM SZERET, CSAK KELL NEKI EGY CSELÉD- MÁR BOCS- AKIN LEHET URALKODNI.
2012. júl. 27. 07:42
 20/21 anonim válasza:
Akkor most mi történt, otthagytad??? Remélem igen, csak kíváncsi lennék rá, mert nem írtad meg. Remélem nem maradtál vele...
2012. aug. 4. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!