Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Atyaisten, nem emberhez méltó ez a viselkedés. Lépj le és keress egy olyan FÉRFIT, aki szeret és tisztel! Biztos, hogy fogsz ilyet találni. Ilyenre ne pazarold az idődet.
2012. júl. 20. 10:52
Hagyd ott és keress fel sürgősen egy pszichológust!
Nem egészséges, hogy ezek után még nem tudsz dönteni egyértelműen.
2012. júl. 20. 11:15
Az talán érthető, hogy fáj a szíved, - de ne a helyzeted miatt fájjon.
Azt nemigen választhatja meg a az ember, hogy milyen helyzetbe kerül.
Az ember ott kezdődik, hogy mit csinál abban a helyzetben.
Ha jól látom, már döntöttél.
Jól.
2012. júl. 20. 11:22
2012. júl. 20. 11:46
Remélem csomagolsz,vagy az ő ruháit csomagolod.Ez nem normális.Nem értem hogy tudnak egyesek így viselkedni azzal,akit elvileg szeret.
Sajnálom,hogy pont ilyet fogtál ki.
2012. júl. 20. 11:47
Meg tudom érteni min mész át, elég hasonló helyzetben voltam. Régóta tartó szerelem, aztán egyszer csak belépett a csaj az életünkbe. Még csak nem is volt köztük semmi, ez biztos. És a srác elöször ugyan ezeket müvelte velem amiket leírtál.... Szóval tudom milyen, úgyhogy ha megfogadod a tanácsom, FUSS, ne nézz vissza. Ha esetleg szeretnél többet tudni, vagy tapasztalat, írj privit.
2012. júl. 20. 11:58
Nem tudom,hogy miért lényeges nektek az,hogy cigány e a f@szi v. sem. Magyar is ugyan úgy csinál ilyeneket, érdekes, miért nem kérdezitek meg,hogy Magyar? A lényeg,hogy lépjen le a kérdező minél hamarabb, nem az,hogy milyen származású az ürge
2012. júl. 20. 12:17
Hogy te mekkora tahóval voltál együtt 1,5 évig!! TEmélem érzékelhető a múlt idő XD
Egyébként ha a páromat hazugségon érem és kérdőre vonom a legjobb védekezés a támadás c. játékot játsza el Ő is, innen tudom,hogy nem is kell megválaszolnia a kérdésem Én már tudom a választ. De hogy leköpjön és leku*rvázzon XD Hát én ezt csak egy tökönrúgással tudnám viszonozni XD De ennyire azért nem alpári, barom állat, tuskó,bunkó,tahó ember. TIPLI!!!
23N 5 éves kapcs. 4 éve együttélés.
2012. júl. 23. 19:16
19/21 anonim válasza:
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy azonnal lépj le tőle!! Nincs még gyereketek, gondolom közös vagyonotok sem, ezért könnyű lesz a váltás. Hidd el, már néhány pillanattal a helyes döntés után szabadnak és megkönnyebbültnek fogod érezni magad. Én már lassan 10 éve élek ilyen házasságban- bár kezet nem emelt rám- de minket összeköt egy gyerek és egy ház, ami sajnos most nem ér annyit, amennyi pénzünk benne van. VÁLASZ- NEM SZERET, CSAK KELL NEKI EGY CSELÉD- MÁR BOCS- AKIN LEHET URALKODNI.
2012. júl. 27. 07:42
20/21 anonim válasza:
Akkor most mi történt, otthagytad??? Remélem igen, csak kíváncsi lennék rá, mert nem írtad meg. Remélem nem maradtál vele...
2012. aug. 4. 16:18
Kapcsolódó kérdések: