Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » S. O. S Van jövőnk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S Van jövőnk?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk együtt. Hétfőn le bukott, hogy egy nő miatt hazudozik. Megkérdeztem miért. Erre ideges lett és aztmondta hagyjam békén. Újra rá kérdeztem. Erre el lökött az ágyra. Minden K....nak el hordott. Le K anyázott. Én meg rá kiabáltam, hogy undorító, hogy még ő lázad. Erre le köpött vagy 5-ször.Közölte, hogy nem érdekelm! Azóta annyit szólt hozzám, hogy eszek e??? Van ezen mit megbeszélni vagy csak lépjek le? Van közös jövőnk? Szeret az ilyen pasi??? Írjatok. S.O.S
2012. júl. 20. 10:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
lépj le rögtön!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. júl. 20. 10:30
 2/21 A kérdező kommentje:
Ja! Egyszer már volt velem ilyen agresszív 4 hónapja kb. Akkor ugyan ez történt. Ugyan ez okból e miatt a nő miatt! Akkor meg is ütött.Akkor esküdözött égre földre, hogy szeret és ez nem fordul elő többé és bármit megtesz értem. Egyszer megbocsájtottam neki. De kétszer???
2012. júl. 20. 10:30
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Lépj le ,de rögtön,aki igy viselkedik az már nem szeret téged,még a végén bántana,menj!!!!
2012. júl. 20. 10:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg is ütött,? akkor már le kellett volna lépned.
2012. júl. 20. 10:33
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha te ezek után még azt kérdezed, hogy szeret-e, akkor nagyon nagy baj van. A fejedben.
2012. júl. 20. 10:33
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer sem kellett volna megbocsátani. Akivel egyszer megtörténik, sajnálatra méltó. Akivel kétszer is (ugyanazzal a pasival), az szánalmas, mert magának kereste a bajt.
2012. júl. 20. 10:34
 7/21 hollófernyiges ***** válasza:
78%
Leköpött? Miért jársz cigánnyal?
2012. júl. 20. 10:37
 8/21 omba ***** válasza:
100%

Hú, mi itt a kérdés?

A hazugságnak NINCS helye egy párkapcsolatban.

Ha egy fehér embertől kérdeznek valamit, az nem válasz, hogy "hagyj békén"

Ha lelök az ágyra...

Még le is köp, te meg kérdezed maradj-e vele?

Szeret-e? Ne viccelj!

2012. júl. 20. 10:40
 9/21 A kérdező kommentje:
Tudom. Igazatok van. Köszönöm. Nem kérdés már semmi csak fáj a szívem, mert ez történt velem. Kellett, hogy megerősítést kapjak. Amikor az emberrel ez történik valahogy el gyengül és szügségem volt a válaszaitokra! Nagyon köszi!
2012. júl. 20. 10:45
 10/21 anonim ***** válasza:
"Persze" hogy szeret... De most komolyan, miért vagy még vele? Velem egyszer volt agresszív egy pasi még régebben. Csendben össze pakoltam és fél óra múlva már ott sem voltam. Többet nem vettem fel neki a telefont, nem nyitottam ajtót, teljesen kiirtottam az életemből. Tedd ezt te is, ha nem akarod megvárni, míg kékre-zöldre ver.
2012. júl. 20. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!