Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mozaikcsalád! Van jövőnk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozaikcsalád! Van jövőnk a párommal? Meddig lehet várni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve együtt vagyunk, együtt élünk. Harmóniában, boldogságban élünk. mindkét család megismerte már egymást, nagyon megszerettem a családját, ők is engem. Összejárogat a 2 család. Egyszóval minden a lehető legnagyobb rendben. Páromnak van 2 gyerkőce előző házasságból. Őket is ismerem már, 1 hónap után bemutatta nekem a gyermekeit, nagyon megszerettem őket, ők is engem. Mikor nálunk vannak gyermekek, nagyon jó hangulatban telnek a hétvégék. Egyszóval e téren is minden a lehető legnagyobb rendben. Ami a bökkenő. Párom hatalmasat csalódott a házasság intézményében, és a feleségében. (éveken át megcsalta páromat, ez vezetett a válásukhoz) Sajnos a válóper még kindig tart, a feleség keresztbe fekszik mindennek, egyezkedni nem hajlandó, idegei felmondták a szolgálatot, hamarosan a bíróság kirendel pszichológust mindenkire, mert gyermekelhelyezést kezdeményezett párom, mert hihetetlenül durva amit művel az anyuka...Érzem páromon, hogy hatalmasat csalódott benne, mint emberben.

ezektől függetelnül sokat beszélünk a közös jövőnkről, tudja jól, hogy én vágyom idővel az esküvőre, és vágyom idővel a közös gyermekre. Érzem rajta, hogy nem zárkózik el ezek elől,hisz sokszor mondja, hogy nagyon jól bánok a gyermekekkel, látszik rajtam, hogy jó anya leszek és feleség, de valahogy mégsem tud nekem semmi konkrétat mondani, ígérni...Mit tehetnék? Meddig várjak? Tényleg létezik ilyen, hogy egy férfi nemtud konkrétat mondani?

2011. dec. 21. 10:01
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, férjemnél is nagyon hasonló helyzet volt. Válás után kell 1-2 év, amíg lelkileg összerakosgatják magukat. A varázsszó: türelem.
2011. dec. 21. 10:03
 2/22 A kérdező kommentje:
Kedves első! De mi már most lassan 3 éve együtt vagyunk. Párom ügyvédje mondta, hogy sajnos ha minden jól fog alakulni még akkor is kb. 1 év kell mire tényleg lezárul a válóper. Sajnos ténylg nagyon lassan megy a folyamarót, mert mindennek keresztbe fekszik az anyuka :( Akkor már akárhogy is számolok az már 4 éve leszünk együtt. És akkor ezek szerint még ezután kell kb. 1-2 év mire lenyugszanak a kedélyek? :S Oh de sok idő... Nálatok pozitív lett a vége?
2011. dec. 21. 10:06
 3/22 anonim ***** válasza:
76%
Nem a legjobbkor jössz ezzel a dologgal. Még le sem zárult neki az előző, abból adódva sok most a gondja, nem várhatod el, hogy most fogadkozzon! várj, míg elválik rendesen és elcsendesednek a dolgok. ne légy önző!
2011. dec. 21. 10:13
 4/22 anonim ***** válasza:
35%
Nem kell feltétlenül házasság egy jó kapcsolathoz, egy boldog élethez. Én sosem akarok megnősülni és a párom sem akar férjhez menni. Az csak egy papír. Ha az ember maradni akar, akkor papír nélkül is marad, ha menni akar, akkor a papír nem fogja visszatartani. A házasság felesleges, kidobott pénz.
2011. dec. 21. 10:14
 5/22 anonim ***** válasza:

"Kedves első! De mi már most lassan 3 éve együtt vagyunk."

Nem ez a lényeg, hanem az, h a válás még zajlik. Ahhoz kell idő. Egyszerűen nem akarod megérteni a helyzetét. Pedig látszik, hogy szeret és tervei vannak veled, csak nem akkor kéne ezzel nyúznod, mikor annyi más gondja van. hogy vegyen el téged, ha még el sem vált???

2011. dec. 21. 10:14
 6/22 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van. Valóban szokta mondani nekem, hogy " tulajdonképpen, hogy húzzak gyűrűt az ujjadra, mikor papríon még nős ember vagyok? " és telejsen igazatok van...valóban ő is szokta mondani, hogy legyen vége ennek az egész hercehurcának, sőt ugye nálunk még csavar is van a történetben mert az sélyek eddig nagyon úgy állnak, hogy párom megkapja a gyermekeket. Bírónak többször volt már erre utaló megjegyzése...és mondom tényleg durva amit az anyuka művel. És szokta mondani párom, hogy először is szeretné biztonságban tudni a gyermekeit (maga mellett szeretné tudni) és csak utána tud újabb gyermekben gondolkodni...de bennem mindig előbújik a kisördög, hogy mi van akkor ha ezek csak szavak, és legbelül ő tudja jól, hogy nem akar tőlem semmit, csak talán nem meri elmondani...
2011. dec. 21. 10:18
 7/22 anonim ***** válasza:
84%
A sógorom 8 év után tudta lezárni a válóperét(eddig tartott)..A volt feleség szintén keresztbe tett neki,és annyi gyűlölet lett a végén belőle,hogy a sógorom ki is jelentette soha többé nem nősül meg,és nem csinál fel egy nőt sem..Mégis megismerkedett a sógornőmmel.8 évig amíg a válóper zajlott mellett állt.Elviselte a dühét,a panaszkodását,az idegességét.Sőt a sógornőmnek el kellett viselnie a sógorom fiát is aki ahogy tudott mindig keresztbe tett neki,mindig piszkálta,beszólogatott neki.De eltűrte,mert szerelmes volt.A válóper után 1 évvel (majdnem 9 év együtt élés után) végül is megkérdezte a sógoromat hogy elvenné-e feleségül,és lehet-e közös gyermekük.A sógorom nemet mondott.Így szét mentek.Majd 3 hónappal később bejelentették hogy eljegyezték egymást.A sógorom rájött,hogy a sógornőm nem olyan mint a volt felesége,és őt szereti.Így most készülődnek a lagzira,és bár nem kötik az orromra,de feltételezem hogy a gyerekprojekt is érvényben van..
2011. dec. 21. 10:22
 8/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. De jó hallani ilyet. Úristen 8 évig egy válóper? Ez borzasztó! Akkor én még összeteszem a kezem ha valóban kb. 4 év alatt befejeződik :( hát igen itt is jelen volt akkor a megfásultság a csalódás a másik emberben. Én is szoktam azt érezni, hogy úgymond a felesége szemétkedései és húzásai miatt, olyan mintha én lennék büntetve :( Hisz valaki hibája miatt én élem át azt, hogy párom szomorú, elkeseredett, dühös, csalódott stb. valahogy nem tűnik igazságtalannak. Nálunk szerencsére a gyermekek rögtön megszerettek engem, és ez idáig a mai napig fenn áll. Hát akkor nagyon úgy néz ki, hogy tényleg megkell várnom a válóper végét, és majd kis idő után ülhetünk le beszélni a komolyabb dolgokról.
2011. dec. 21. 10:29
 9/22 anonim ***** válasza:
szia! Nővéreméknél is ez a helyzet amit leírtál, de szerintem is a legfontosabb a türelem. Ha látod hogy nem zárkózik el 100%osan, akkor örülj neki nagyon! És tényleg amíg zajlik a válóper, ne is gondolkodj ilyeneken, de még utána se. Na és ha 6év után házasodtok össze? Nem a világvége. Múltkor néztem egy kvízműsort, benne a pasi 30 év után vette el a párját :D
2011. dec. 21. 10:33
 10/22 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! Na azért 30 évet nem fogok várni, ezt én már most kijelentem :)) És mi a helyzet akkor ha egyébként van közöttünk 10 év korkülönbség? :S Ez esetben rendben van, hogy nekem időm mint a tenger, én valóban elviekben ráérek még bőven...de azért párom már nem annyira? Ez esetben kedves válaszolók? Nem kerül így más megvilágításba a helyzet?
2011. dec. 21. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!