Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mozaikcsalád! Van jövőnk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozaikcsalád! Van jövőnk a párommal? Meddig lehet várni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve együtt vagyunk, együtt élünk. Harmóniában, boldogságban élünk. mindkét család megismerte már egymást, nagyon megszerettem a családját, ők is engem. Összejárogat a 2 család. Egyszóval minden a lehető legnagyobb rendben. Páromnak van 2 gyerkőce előző házasságból. Őket is ismerem már, 1 hónap után bemutatta nekem a gyermekeit, nagyon megszerettem őket, ők is engem. Mikor nálunk vannak gyermekek, nagyon jó hangulatban telnek a hétvégék. Egyszóval e téren is minden a lehető legnagyobb rendben. Ami a bökkenő. Párom hatalmasat csalódott a házasság intézményében, és a feleségében. (éveken át megcsalta páromat, ez vezetett a válásukhoz) Sajnos a válóper még kindig tart, a feleség keresztbe fekszik mindennek, egyezkedni nem hajlandó, idegei felmondták a szolgálatot, hamarosan a bíróság kirendel pszichológust mindenkire, mert gyermekelhelyezést kezdeményezett párom, mert hihetetlenül durva amit művel az anyuka...Érzem páromon, hogy hatalmasat csalódott benne, mint emberben.

ezektől függetelnül sokat beszélünk a közös jövőnkről, tudja jól, hogy én vágyom idővel az esküvőre, és vágyom idővel a közös gyermekre. Érzem rajta, hogy nem zárkózik el ezek elől,hisz sokszor mondja, hogy nagyon jól bánok a gyermekekkel, látszik rajtam, hogy jó anya leszek és feleség, de valahogy mégsem tud nekem semmi konkrétat mondani, ígérni...Mit tehetnék? Meddig várjak? Tényleg létezik ilyen, hogy egy férfi nemtud konkrétat mondani?

2011. dec. 21. 10:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%

Első vagyok.

Igen, egyrészt jogilag, ha akarna se tudna most elvenni téged, így a válóper lezárulásáig szerintem tényleg ne hozd szóba.

A férjem (mivel a férjem, igen, jó vége lett) pont akkor vált el jogilag, amikor megismerkedtünk, talán eg yhétre rá találkoztunk.

Igen, neki is kellett idő, amíg magától rájött, hogy nem vagyok olyan, mint az exe, aki szintén meredek dolgokat csinált és csinál a mai napig.

Nektek van pár év előnyötök, de arra nagyon figyelj, hogy ha végre lezárul a per, akkor ne rögtön ugorj rá a kérdéssel. Ezt bizony ki kell pihenni, én a helyedben utána kb egy évig békén hagynám a témával. Egyértelműen tudja, hogy te szeretnél házasodni, így magától is szólni fog, amikor úgy érzi.

2011. dec. 21. 10:40
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Hát, nem tudom. A mi esetünkben is elhúzódott a férjem válása, mert a feleség nem akart válni, noha már három éve külön éltek. Nekem pedig még csak négy hónapja udvarolt. Kijelentette, hogy amint megvan a válás, azonnal házasodunk. Így is lett. Pénteki napon lett jogerős a határozat, kedden volt az esküvőnk. Minden felhajtás nélkül.
2011. dec. 21. 10:54
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es értem. Rendben valóban belátom, hogy még a jogerős szétválsztás után is "várnom" kell min.1 évet. Jólvan így fogok cselekedni! :) 12-es nekd csak annyi, hogy irigyellek, hogy a párod függetelnül attól, hogy tartott a válóper, már akkor ki tudta jelenteni, hogy amint vége, el is vesz téged! :) Gratulálok nektek! :)
2011. dec. 21. 11:02
 14/22 anonim ***** válasza:
75%

"de bennem mindig előbújik a kisördög, hogy mi van akkor ha ezek csak szavak, és legbelül ő tudja jól, hogy nem akar tőlem semmit, csak talán nem meri elmondani..."

akkor mondd a kisördögnek, hogy kuss! egyébként ez tipikus női túlmagyarázás, nem kisördög. mondom ezt nőként. ne hagyd, hogy a kétségeid győzzenek, mert látszik, hogy semmi alapjuk sincs!

2011. dec. 21. 11:06
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

"Ez esetben rendben van, hogy nekem időm mint a tenger, én valóban elviekben ráérek még bőven...de azért párom már nem annyira? "

akkor is ráér. a nők tudnak kifutni az időből, már ha gyerekvállalásra gondolunk, a férfiak életük végéig termékenyek, optimális esetben.

2011. dec. 21. 11:08
 16/22 A kérdező kommentje:

jaj igazatok van. Szokták mondani nekem, hogy már annyira tökéletes a párkapcsolatom, hogy keresek benne hibát.. :(

erre mondják azt, ha nincs probléma majd én generálok egyet! :)

2011. dec. 21. 11:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdezö! Az én párom is elvált. A válás elég nagy nyomot hagyott benne, bár naluk egy hónap alatt megvolt. nálunk mióta összejöttünk mondta, h elvesz feleségül :) Tavaly karácsonykor meg is kérte a kezem júniusban lesz az esküvönk :) és el is kezdjük a babaprojectet utána :) pedig van már neki is egy kislánya :) szal kitartás és türelem nem biztos h sokat kell várni. Miért húzódik a per? Gyerekelhelyezés miaţ?vagy vagyon megosztás miatt?
2011. dec. 21. 13:46
 18/22 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. Gratulálok nektek, és sok hajrá a babához!! :) Sajnos kb. 3 havonta kapnak új időpontot tárgyalásokra, ez önmagában sok idő. Mikor eljön a tárgyalás napja addigra már olyan sok esemény történt, hogy ezt kezdik el tárgyalni, pl. nyaralás ellehetetelenítése, újabb pénzkövetelés, láthatások megzavarása, gyerekek elidegenítése stb. szüneteket nem képes odaadni az anyuka, így ezekről is újból átárgyalni kell. meg ugye voltak tanumeghallgatások, olyan is volt, hogy eljött a tabu, xe egyszerűen nem jutott rá idő, így jönnie kellett legközelebbre is.durva de eddig mindig 3 órásak voltak a tárgyalások:( ebből 1,5-2 óra azzal telt mindig, hogy anyukát kellett csititgatni, nyugtatgatni, leállítani stb igen most fog következni a pszichológiai vizsgálat hamarosan...oh vagyonmegosztás még nincs, hisz az majd a válás kimindása után kezdődik még csak...
2011. dec. 21. 14:30
 19/22 Ildegonda ***** válasza:

Szét kellene szedni, ha még lehet:

1. válás

2. gyerekelhelyezés

3. vagyonmegosztás

2-3 között lehet házasodni:))

2011. dec. 21. 20:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szomorú dolgonak tartom, hogy sok férfinek egyáltalán nem fontos a házasság, noha tudják, hogy a lányok leghőbb vágya ez. Nincs ebben semmi szégyellni való, ez az élet rendje. Aki pedig ezt nem adja meg a szeretett lánynak, az szerintem mondhat, amit akar. Én egy szavát sem hinném el.
2011. dec. 21. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!