Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mozaikcsalád! Van jövőnk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mozaikcsalád! Van jövőnk a párommal? Meddig lehet várni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Párommal lassan 3 éve együtt vagyunk, együtt élünk. Harmóniában, boldogságban élünk. mindkét család megismerte már egymást, nagyon megszerettem a családját, ők is engem. Összejárogat a 2 család. Egyszóval minden a lehető legnagyobb rendben. Páromnak van 2 gyerkőce előző házasságból. Őket is ismerem már, 1 hónap után bemutatta nekem a gyermekeit, nagyon megszerettem őket, ők is engem. Mikor nálunk vannak gyermekek, nagyon jó hangulatban telnek a hétvégék. Egyszóval e téren is minden a lehető legnagyobb rendben. Ami a bökkenő. Párom hatalmasat csalódott a házasság intézményében, és a feleségében. (éveken át megcsalta páromat, ez vezetett a válásukhoz) Sajnos a válóper még kindig tart, a feleség keresztbe fekszik mindennek, egyezkedni nem hajlandó, idegei felmondták a szolgálatot, hamarosan a bíróság kirendel pszichológust mindenkire, mert gyermekelhelyezést kezdeményezett párom, mert hihetetlenül durva amit művel az anyuka...Érzem páromon, hogy hatalmasat csalódott benne, mint emberben.

ezektől függetelnül sokat beszélünk a közös jövőnkről, tudja jól, hogy én vágyom idővel az esküvőre, és vágyom idővel a közös gyermekre. Érzem rajta, hogy nem zárkózik el ezek elől,hisz sokszor mondja, hogy nagyon jól bánok a gyermekekkel, látszik rajtam, hogy jó anya leszek és feleség, de valahogy mégsem tud nekem semmi konkrétat mondani, ígérni...Mit tehetnék? Meddig várjak? Tényleg létezik ilyen, hogy egy férfi nemtud konkrétat mondani?

2011. dec. 21. 10:01
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
19/20 :) Ezen most jót röhögtem! :) Köszönöm.
2011. dec. 22. 09:42
 22/22 anonim ***** válasza:
Még egyszer elolvastam a kérdésedet különös tekintettel az utolsó sorra. Minden férfi tud, ha akar konkrétat mondani. Főleg akkor, ha életben akarja tartani a kapcsolatát. Nem felelőtlen ígérgetésekre gondolok, de arra mindenképpen, hogy konkrétan ecsetelje a jövőtöket, a közeli jövőt pedig /házasság kilátásába helyezése/ mindenképpen. Bármekkorát csalódik valaki valakiben még mindig nem ok arra, hogy egy másik kapcsolatba ne tiszta szívvel, igaz hittel menjen bele. Mert csak így érdemes!
2011. dec. 22. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!