Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél/mit nem éreztél már a házastársad iránt, amikor beadtad a válópert? Honnan tudtad, hogy menthetetlen a házasságod?
Úgy éreztem magam mint aki börtönben van. Végeztem a házimunkát, megpróbáltam megmenteni a házasságot. Aztán rájöttem, hogy már nem szeretem, és testileg sem kívánom. 10 év volt.
40/F
Azt éreztem, hogy hihetetlenül vágyom a szerelemre, de soha nem kaphatom már meg. Csapdába kerültem, mert vagy elveszítem a rajongásig szeretett fiam(a láthatás nem normális apa-fia kapcsolat), vagy pedig egy boldogtalan kapcsolatban élek egy olyan nővel, akihez hazamenni sem szeretek, mert állandóak a veszekedések, már nincsen közös témánk sem, és persze a szex is megszűnt közöttünk.
Életem legnehezebb döntése volt, de végül megtettem. Ekkor persze mindent megtett, hogy a lehető legjobban megnehezítse az egészet, de már semmit nem tehetett, amit előtte ne tett volna meg. Amikor a vagyonmegosztás is végbement, az volt az elmúlt 8 év legboldogabb időszaka. Lassan megszoktuk a fiammal a láthatás korlátait is, nővel pedig maximum ágyban kötődöm össze, máshogy soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!