Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig mehet ez így tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig mehet ez így tovább?

Figyelt kérdés
Apa egész nap gépezik vagy xboxozik (játszik a gépen is), a hugom is egész nap gépezik ha van rá lehetősége, anya már totál letargiában van több hete, amiatt, hogy beszélni sem lehet velük. Ma például 6-kor értem haza a mamáméktól (mert már csak ott vagyok normális hangulatban) bementem a szobába, még hozzá sem szóltam apához, de már mondta, hogy nem! Erre megkérdeztem, hogy mit nem? Hogy nem enged oda az xboxhoz. Nem akartam játszani csak úgy bementem oda. Aztán ezek után ki is mentem, nem vagyok kíváncsi rá, hogyan dühöng ha lelövik... Nemtudom, mit tegyek, hogy végre újra a régi legyen a család... Apám 39 éves, én 17, a húgom 15. Nem azt akarom, hogy mindenképp menyjenek szét (legrosszabb esetben válás), hanem, hogy 39 évesen az ember ne egy rohadt játékkal foglalkozzon, amikor ott a családja...szerintem csalja is anyát, de erre nem tudok tárgyilagos bizonyítékot sajnos...kezdem megutálni...anya meg hagyja magát. Mivel a nappaliban van az xbox, néha este 10-11-kor is az megy. Anya gondolom ku*vára nem kíváncsi rá, de mégis elviseli. Időnként úgy beszél velünk, mint a kutyákkal se szokás. :( Kíváncsi lennék a véleményetekre és ha tudtok valami tanácsod adni akkor arra is! Előre is köszi!

2012. júl. 11. 20:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Kapcsoljátok ki az áramot és vegyetek elő kártyát,társast.

Ha házban laktok csináljatok egy bográcsozást,kerti sütögetést.

2012. júl. 11. 20:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Lakásban lakunk sajnos. Társasozni szoktunk, igaz ritkán. Ne gondold, hogy közbe nem játszik.
2012. júl. 11. 20:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, mert egy függőnek meg tudod magyarázni hogy na most Monopoly lesz....ezen nem tudsz változtatni, legalábbis apukásnál. Felnőtt ember ha nem akar nem változik meg, még ha belegebedsz is. A húgod még esetleg kinövi, mikor majd a külső meg a srácok lesz a fontos, de apukád...valami nagyon nagy dolognak kell történnie, mondjuk egy válókereset meglátása....
2012. júl. 11. 20:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Belegondolni sem merek, mit kapnék ha előállnék a válásos ötlettel...anyám meg... nemtudom, hogy mit hisz?!
2012. júl. 11. 20:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Egész nap gépezik?Tehát nem dolgozik?
2012. júl. 11. 23:21
 6/7 A kérdező kommentje:
amikor dolgozik természetesen nem, de amikor nem akkor 1folytában
2012. júl. 12. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért nem könnyű dolog hetente 5-ször 6-7 körül felkelni aztán végig gürizni 8 órát.Utánna hidd el hulla fáradt lesz az ember és kell neki egy kis kikapcsolódás is.Most melyik a jobb,ha nem dolgozik és éhen hal a család vagy ha dolgozik de utánna egész nap játszik?

Persze az sem jó ha túlzásba viszi a dolgot,de valamilyen szinten őt is meg lehet érteni.Nálunk is hasonló volt a helyzet,mármint nem sokat foglalkozott velünk apám de mégis elvoltunk

Próbáljatok legalább hétvégén szervezni valamilyen programot a családdal vagy játszatok valamit együtt xbox-on,próbálj meg valahogyan beszélni vele

2012. júl. 12. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!