Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menthető vagy nem menthető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető vagy nem menthető?

Figyelt kérdés

A férjem(28)nem tudja elengedi azt a bizonyos szálat..

Mikor saját családja lessz az embernek akkor ők az elsők és nem a szülei és a testvére..

Én és a lányom az utolsó helyen vagyunk.. csak aludni jár haza. Nincs nap h ne menjen át a szüleihez munka után..

Idővel mikor már nem tudtam tovább nyelni hangot adtam a dolognak..

A szülei megelégelték h én mindig vitatkozok a fiúkkal, napokban kijelentették h én nem kívánt személy vagyok. Többet nem mehetek fel stb..

A férjem azt mondta h magamnak köszönhetem....

A férjem azt mondja szeret de a tettei nem ezt bizonyítják..

A férjem sajon nagyon megakar felelni a szüleinek.mindennapokba jelenvan..nem éli a saját életét..

pl: Testvérem felajánlotta neki h menjen ki vele külföldre és biztosít neki munkahelyet ahol nagyon jól fog keresni . ( testvérem több éve kint él a barátnőjével)

Tesóm mondta 3 nap múlva indulnak vissza gondolja át.

Tesómék kimentek az ajtón, én rákérdeztem h elfogadod? nem mert hiányozna anyu apu és a tesóm..

Nem tudom h meddig bírom ezt az egészet.... Váljak vagy ne?? tűrjem tovább h én vagyok az utolsó vagy ..

A dolgok ellenére én szeretem.. pedig nem egyszer megütött és a lányomat is nem egyszer...

2012. júl. 11. 10:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pofozást nem tűrnék!
2012. júl. 11. 15:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is hasonló dolgok vannak, bár mi még 2 hónapig legalább anyóséknál lakunk és csak egyszer ütött meg, a fiúnkat még soha, de ne is merje(egyébként is még csak 5 hós.). Írok privátot.
2012. júl. 11. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát...ez veszett fejsze nyele!Én már akkor ott hagytam volna amikor téged bántott.Te is tudod nem fog megváltozni!A szülei lesznek mindig az első helyen,ez azért elég érdekes mert van már nektek egy lányotok egy család vagytok.... elvileg!Nem is értem,hogy szeretheted még miután megütött!!Aki tiszteli,becsüli,SZERETI a párját nem csinál ilyet!!Ezt soha nem fogom megérteni.

Hagyd ott,te rá nem számíthatsz!

2012. júl. 11. 20:01
 14/17 A kérdező kommentje:

nem könnyű, nagyon nem..

a lakás törlesztőt én fizetem.. de a szülei tettek bele önerőt..

nem tudom h ilyenkor mi van...

2012. júl. 11. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Mióta fizeted te a törlesztőt?Gondolom ti maradnátok a lakásban.A férjed meg költözne haza anyuhoz.Szerintem ez csak megegyezés kérdése,ki mennyit adott bele,mennyit kell neked adnod.Gondolom a saját gyerekét csak nem akarná az utcára küldeni.
2012. júl. 12. 07:58
 16/17 A kérdező kommentje:

Mingig azt mondja menjek én a gyerek marad.

Mivel a szülei tettek bele önerőt..

Az első tőrlesztés óta én fizetem...

2012. júl. 12. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
nem tudom, milyen indok miatt nem számíthat egy gyerek, még ha már felnőtt is, a saját szüleire, de én sürgősen kibékülnék velük, és segítséget kérnék. nem hiszem, hogy engednék, hogy a lányukat és az unokájukat folyamatosan verjék. és szerintem mindenképp válj, ha megoldható, és amennyiben a gyereket akarja, vidd perre a dolgot. a bíróság sem szereti, a családonbelüli erőszakot. de persze itt a gyerek akarata és az anyagi helyzet is közrejátszik sajnos.
2012. júl. 25. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!