Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menthető vagy nem menthető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menthető vagy nem menthető?

Figyelt kérdés

A férjem(28)nem tudja elengedi azt a bizonyos szálat..

Mikor saját családja lessz az embernek akkor ők az elsők és nem a szülei és a testvére..

Én és a lányom az utolsó helyen vagyunk.. csak aludni jár haza. Nincs nap h ne menjen át a szüleihez munka után..

Idővel mikor már nem tudtam tovább nyelni hangot adtam a dolognak..

A szülei megelégelték h én mindig vitatkozok a fiúkkal, napokban kijelentették h én nem kívánt személy vagyok. Többet nem mehetek fel stb..

A férjem azt mondta h magamnak köszönhetem....

A férjem azt mondja szeret de a tettei nem ezt bizonyítják..

A férjem sajon nagyon megakar felelni a szüleinek.mindennapokba jelenvan..nem éli a saját életét..

pl: Testvérem felajánlotta neki h menjen ki vele külföldre és biztosít neki munkahelyet ahol nagyon jól fog keresni . ( testvérem több éve kint él a barátnőjével)

Tesóm mondta 3 nap múlva indulnak vissza gondolja át.

Tesómék kimentek az ajtón, én rákérdeztem h elfogadod? nem mert hiányozna anyu apu és a tesóm..

Nem tudom h meddig bírom ezt az egészet.... Váljak vagy ne?? tűrjem tovább h én vagyok az utolsó vagy ..

A dolgok ellenére én szeretem.. pedig nem egyszer megütött és a lányomat is nem egyszer...

2012. júl. 11. 10:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Úristen!Csak az utolsó mondatért is elhagynám!Miért tűröd?Legalább neked legyen a gyerek az első!Lépjetek le minél hamarább.A verés nekem súlyosabb bűn mint amiről a kérdés szól.Költözz el!
2012. júl. 11. 10:23
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Én azt nem értem minek mentél hozzá?

Mindegy.

2012. júl. 11. 10:26
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha "csak" téged verne is azt mondanám hagyd el, de ha a lányod is nincs min gondolkodni! Különben is milyen életed lenne mellette? Akkor sem lenne rózsás, ha az utolsó mondatot nem írod le. Igazából ha csak az alap kérdést írod is azt mondanám hagyd el! Gondolj a gyerekedre!
2012. júl. 11. 10:34
 4/17 anonim ***** válasza:
46%

A lányod közös gyereketek???

Ha nem, akkor jobb, ha lelépsz. Ha igen, akkor inkább próbáld megoldani a helyzetet. Pl úgy, hogy néha te is elmész otthonról a saját családodhoz vagy barátaidhoz, és addig rá van kényszerítve a párod, hogy ő is csináljon valamit otthon, és főleg vigyázzon a közös gyereketekre, s ne csak te. Hogy érezze, hogy itt neki is van dolga, ő a családfő, és nem csak gyerekként lébecolni két házban. Mert a leírásodból azt sejtem, hogy eléggé gyerekként éldegél még..

2012. júl. 11. 10:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt csak most látom, hogy "megütött"!!??? Akkor ez nem normális, lépnék...
2012. júl. 11. 10:38
 6/17 Tiferet válasza:
100%

Kiábrándítsalak? Ez így is marad. Minek nősül az ilyen?

Szerintem vagy megszoksz, vagy megszöksz! Az ütést ne tűrd, semeddig, mert csak rosszabb lesz! Egyre messzebbre fog merészkedni! A gyerekhez meg ne engedd nyúlni! Vannak szituk, mikor kell egy atyai pofon, de verni nem szabad a gyereket (sem).

2012. júl. 11. 10:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom, hogy pofozkodásnak házasságban helye nincs, egyik fél részéről sem.
2012. júl. 11. 10:49
 8/17 anonim ***** válasza:
67%

Gondolom, házasság és gyerek előtt a szüleit sem látogatta ilyen gyakran, és téged sem bántott, semmi jelét nem mutatta annak, hogy milyen ember valójában... hogyne.

Természetes, hogy válnék. Annyi nő várja a csodát, nem érik fel ésszel, ha valaki anyucipicifia és/vagy agresszív, az az alaptermészetéhez tartozik és az asszony sipákolása vajmi kevés ahhoz, hogy megváltoztasson egy ilyen férfit, max. arra elég, hogy mégjobban magára haragítsa. Ha nem akarsz az utolsó utáni ember lenni az életében és boxzsák A GYEREKEDDEL EGYÜTT, akkor ne meghúzd magad, hanem válj el minél hamarabb. Egy anyuka már a gyerekéért is felelős, és nincs az a szerelem, amiért előtérbe kellene helyeznie a kapcsolatát a gyerek éppségével szemben.

Nekem a pofám leszakad, hogy még vele vagy...

N

2012. júl. 11. 11:33
 9/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

A gyerek közös... egy két atyai pofon tényleg volt mert a gyerek messzire ment ,de volt olyan ami egyáltalán nem kellett volna..

Sajnos egymagam vagyok!!! szüleimre nem tudok számítani...

neki persze ott a biztos családi háttér!! Míg a lányom nem volt addig én voltam a fontos "új" .. mikor családja lett akkor kezdődött minden.. mindennap hazajárni anyuhoz..

Sajnos érdekházzaság volt!! Lakás vásárláshoz kellett...

Egyáltalán nem nőtt fel a dolgokhoz!!

Ha én elmennék bárhova Pl mozi barátnővel...volt rá pl..

akkor ő nem otthon marad és ellátja a lányunkat hanem átmegy anyósékoz és ő leül gépezni .. a gyerekre meg mnayósék vigyáznak.. ha összeveszünk akkor fogja a ygereket és átviszi..és ott tanyázik.. én meg ülök itthon és forrok egymagam mert nem rohanok sehova..

2012. júl. 11. 12:08
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Menthetetlen. Főleg az utolsó mondat miatt.
2012. júl. 11. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!