Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi lenne ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ilyenkor?

Figyelt kérdés

Ha a válás az apasági perrel kezdődne. A törvény a férjet ill élettársat véli a vérszerinti apának. De szerintem sok gyermek nő fel úgy, hogy nem a vérszerinti apja neveli föl. Durva amit leírok , de így van.

De az is tény, hogy egy férj a saját, vérszerinti gyermeke után fizessen.

2012. júl. 4. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de te ezt honnan tudod ilyen határozottan kijelenteni? Talán mellédugtál?
2012. júl. 4. 22:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden második nap kiírod ugyanezt. Nem unod még?!
2012. júl. 4. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha az anya 100% biztos abban,hogy senkivel nem feküdt le csak a gyerek apjával akkor felesleges az apasági per,főleg akkor ha az apa is tudja a gyerek az övé. Feleslegesen ne dobjon ki senki több 10 ezreket az ablakon.

Ha meg az apukának kétségei vannak,mert tudja az asszony többször félrekefélt,akkor úgysem fog addig gyerektartást fizetni,amíg Dns teszt eredménye meg nem jön..

Szóval ritka az olyan hogy nem az igazi apa fizet a gyerek után.

2012. júl. 4. 22:40
 4/7 A kérdező kommentje:

Ja, kiírom, de az anyuci soha nem fogja azt mondani , hogy félrekefélt. Ez már a tv-ben is volt.

Amugy eddig csak ez a második, hogy kiírtam. De azért nagy gáz lenne ha valaki más gyermeke után fizet. Már pedig a közösségekben, főleg a munkahelyeken zajlik az élet, s idilli pillanatok akadnak, csak épp nincs védekező eszköz. , de agyógyszer meg elgurult. De az is durva ha több mint húsz év mulva derül ki, hogy van két mástól származó gyermeke. Sőtt tudok olyat is aki más gyermeke után fizetett , ezért csak egy gyermeke lehetett élete folyamán. Erről ennyit.

2012. júl. 4. 23:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha 20 évvel később derülne ki hogy a gyerek nem az apáé,akkor mégis mi változna? Akkor már nem szeretné a gyerekét? Hiszen 20 éven keresztül sajátként nevelte fel. Miben lenne más a 20 év ha kiderül az igazság??

Az,meg hogy hány nő lép félre..Az tudni lehet előre is,hiszen "jó akarok" mindig vannak akiknek egy jó szaftos pletykát nem gond a férj fülébe súgni. Ilyenkor a férj már az elején bizonytalan és kéri a vizsgálatot..

2012. júl. 4. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd Kérdező, nyitott kapukat döngetsz, annak, akire a törvény erejénél fogva anyakönyveztek, joga van pert indítani az apasági vélelem megdöntésére, ha úgy látja jónak. (vannak azért határidők a dologban)

Automatikussá tenni meg nyilván nem lehet a dolgot, mert mi van akkor, ha a férfit baromira nem érdekli, hogy az általa X éve nevelt gyerek "vér szerinti"-e??? Milyen alapon lenne ehhez köze bárkinek is, ha őt magát nem érdekli?

Én magam azt gondolom, hogy egy gyerek akkor az enyém, ha a nő megkérdezett arról, hogy szeretném-e, vállalom-e, és én az IGEN szót mondtam, és ehhez semmi köze semmiféle "vérnek"... ilyen módon nem fogom a saját gyerekemnek tartani, aki bár az "én vérem", csak éppen nem kérdeztek meg, vagy a határozott tiltakozásom ellenére szülték meg, és ellenkezőleg, a saját gyerekemnek fogom tartani, aki bár esetleg "nem az én vérem", de megkérdeztek korrektül, és rábólintottam. Szerintem a gyerekvállalás egy tudatos döntés következménye, és nem biológiai véletleneké és markereké... ennyi.

2012. júl. 5. 00:56
 7/7 anonim ***** válasza:
kell kérni dns vizsgálatot nem értem mi a gond?
2012. júl. 5. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!