Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi is van ilyenkor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi is van ilyenkor?

Figyelt kérdés
A feleségem beadta a válót, ahol az öt pontban megegyezett. Szóval úgy adta be, hogy az öt ponban minden föl volt sorolva. Majd el ment egy ügyvédhez, ahol készítetett egy közös megegyezésről szóló papírt. Majd én annak minden egyes pontját nem fogadtam el.
2012. máj. 19. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi? Fogalmazd át, mert értelmetlen - vagy csak én nem értem...
2012. máj. 19. 20:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez az , én sem értettem meg. Be adta aválót, a bontó kereseten ott van, hogy az öt pontban megegyezett vele,m, mert közös megegyezéssel adta be. Majd ment egy ügyvédhez, ahol egy másikat csinálatatott, amit én nem fogadtam el.
2012. máj. 19. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó, hát teljesen mindegy, hogy mit írtak, majd a tárgyaláson közlöd, hogy te ezzel nem értesz egyet.
2012. máj. 19. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Remélem megszabadulsz ettől a ribanctól, és nem fog sokba kerülni neked!
2012. máj. 19. 23:12
 5/6 A kérdező kommentje:
De , akkor sem értem. Ha már úgy adta be, hogy megegyeztünk az öt pontban, akkor amit ez ügyvédjével készítetett szintén pontokból álló megegyezést, amit én nem fogadtam el. Akkor mi van, mi van egyáltalán, melyik van érvényben??
2012. máj. 20. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyik se. Az csak egy beadvány. Ha nem írtad alá, semmit nem számít. Lesz tárgyalás, majd ott elmondod, hogy mit szeretnél.
2012. máj. 20. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!