Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek ilyenkor mi lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi lett a férjjel?

Figyelt kérdés

A férjem és köztem a sexuális kapcsolat egyenlő a 0-val. Megpróbáltam mindent, de tényleg mindent -mielőtt taglalnátok,hogy ezt-vagy azt- ...

Se a közelség, se a távolság nem hozott eredményt. Azt a választ kaptam a napokban : ",...vagy elfogadsz, vagy keresel mást helyettem... én ilyen vagyok.......

Mit gondoltok? Mert én már belefáradtam az egészbe, úgy érzem!

2012. ápr. 30. 17:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
keresel mást helyette
2012. ápr. 30. 17:15
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
szerintem szakítani akar, csak azt várja, hogy te mondd ki.. én a helyedben megmondanám neki, hogy mekkora egy görény, hogy még eléd se mer állni. mondd neki, hogy akkor szakítok ÉN VELED, ha benned már nincs annyi, hogy megtedd..engem ezzel lehet a legjobban feldühíteni.
2012. ápr. 30. 17:18
 3/16 anonim ***** válasza:
57%
szerintem meleg, nem?
2012. ápr. 30. 17:26
 4/16 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy,h mi lett vele,tartozik neked annyival,h elarulja az okat. Vagy huzzon a jo budos francba. Esetleg igy akarod leelni eleted hatralevo reszet?
2012. ápr. 30. 18:42
 5/16 anonim ***** válasza:
itt gond van, az biztos, le kellene ülni nyugogdtan beszélni, vádaskodás nélkül, megértően. Hány évesek vagytok egyébként?
2012. ápr. 30. 19:05
 6/16 A kérdező kommentje:
Középkorúak vagyunk mind a ketten. Három nagyszerű csemetét nevelgetünk. Egymás között a kommunikáció megvan. Tudunk beszélni mindenről, kivéve a szexuális életünket, és a romantikát. Tudom, hogy valami gond, valami probléma van. Nem beszél róla! Nem tudom szóra bírni. Mind a ketten sokat melózunk, és meg kell felelnünk sok helyen. Arra is gondoltam, hogy ez lehet a sok neki. A stresszes körülmények, feszített munkahely. De ha ez, akkor se beszél róla.:(
2012. ápr. 30. 19:17
 7/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy borzasztó nehéz szóra bírni a férfiakat a romantikával, és az érzelmekkel kapcsolatban, mégis, ha nem tud megnyílni, egyedül nem fogod tudni megoldani a problémátokat. Nem tudod elcsalni egy hosszú hétvégére valahová, ahol kettesben lehettek, és ott szóba hozni finoman a dolgot?
2012. ápr. 30. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Bunkó tanács,de csald meg és akkor észhez tér.
2012. ápr. 30. 19:49
 9/16 anonim ***** válasza:

[link]

Olvasd ezt végig, napokig fog tartani, de a végére te is rájössz majd, amire mi mindannyian...

2012. ápr. 30. 20:18
 10/16 anonim ***** válasza:
41%
Azt hiszem ez valami középkorú férfibetegség,nem vigasz de ez nálunk is így van.Még a válaszok is.A megcsalás nem biztos,hogy jó ötlet.Általános nézet,hogy amit egy férfinak szabad egy nőnek megbocsáthatatlan.(elavult de még mindig igaz).Kezdek rájönni,hogy abban is van valami, ahol nincs szex az már nem is házasság.Mi lassan már nem is kommunikálunk.Sok oka lehet ennek pl impotencia vagy túl sokat lóg a neten vagy igazából csak fáradt.Bárcsak belelátnánk a fejükbe.
2012. ápr. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!